کد خبر:۴۷۹۶۸۹
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

شهرها و حاشیه شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر به طور کامل زیر پوشش خدمات بهداشتی قرار می‌گیرند

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح کلینیک امام رضا(ع) اهواز با اشاره به افتتاح بیش از ۲۸۰۰ پایگاه سلامت در کشور در ایام الله دهه فجر گفت: با افتتاح این پروژه‌ها تمامی شهرها و حاشیه شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر به طور کامل زیر پوشش خدمات بهداشتی قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، مراسم افتتاح کلینیک تخصصی، اورژانس و پایگاه بهداشتی امام رضا(ع) شهرستان کارو ن اهواز امروز صبح با حضور آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، سید محمدهادی ایازی، قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور مشارکت­های اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیریه‌های حوزه سلامت کشور و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

 

در حاشیه این مراسم، افتتاحیه هادی ایازی قائم مقام وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران بیان داشت: بیش از 2800 پایگاه و مرکز سلامت در سراسر کشور در آستانه دهه فجر مورد بهره برداری قرار می گیرد.

 

وی افزود: برای 71 درصد جمعیت شهرنشین و حاشیه شهرها شامل 10 میلیون نفر جمعیت حاشیه، وزارت بهداشت طرحی برای ایجاد و گسترش شبکه بهداشت در سطح شهرها و کلان شهرها انجام داده، که در نخستین گام این حرکت، افتتاح پروژه ها در آستانه دهه فجر است.
 

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در راستای راه اندازی پروژه های دهه فجر بالغ بر 24 میلیون نفر جمعیت شهر نشین در مرحله نخست زیر پوشش شبکه بهداشتی قرار می گیرند یعنی کلیه خدمات مربوط به مایه کوبی و خدماتی از این قبیل ارائه می شود که اقدام بزرگ وزارت بهداشت در راستای اجرای طرح تحول در حوزه بهداشت است.
 

ایازی ادامه داد: در این طرح، حاشیه شهرها و شهرهای زیر 50 هزار نفر به طور کامل زیر پوشش قرار گرفته و شهرهای بالای 50 هزار نفر و کلان شهرها در مرحله بعد انجام خواهد شد.
 

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور مشارکت های اجتماعی ابراز امیدواری کرد: در سال 1395 بقیه جمعیت شهرنشین، زیر پوشش شبکه بهداشت قرار گیرند، و همه مردم در روستاها، حاشیه شهر و شهر بتوانند از خدمات بهداشتی بهره مند و نظام ارجاع و پزشک خانواده را نیز پوشش دهیم.
 

وی گفت: 29 درصد جمعیت کشور روستانشین هستند و شبکه بهداشتی در قالب 22 هزار خانه بهداشت در سطح کشور فعالیت می کنند.
 

ایازی، در خصوص هزینه اجرای طرح ها خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح تحول در حوزه سلامت، از محل 10 درصد هدفمندی و یک درصد مالیات ارزش افزوده و با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی اجرا می شوند که البته امسال با کمبود منابع از نظر تخصیص و نقدینگی روبه رو هستیم اما کار شروع شده است.
 

کلینیک بهداشتی درمانی امام رضا(ع) امروز در بلوار آیت الله بهبهانی اهواز به بهره‌برداری رسید.

 

برای احداث این مجتمع در مجموع 10 میلیارد تومان هزینه شده که پنج میلیارد تومان از این مبلغ از سوی یدالله مرعشی‌پور، نیکوکار خوزستانی، اهدا و پنج میلیارد تومان دیگر نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تامین شده است.

 

زیربنای مجتمع درمانی امام رضا(ع) ۲۰۰۰ مترمربع و شامل مرکز بهداشت، اورژانس 115، داروخانه، مرکز رادیولوژی، آزمایشگاه، درمانگاه و دارای تخصص‌های اطفال، نورولوژی، گوش و حلق و بینی، زنان، قلب، ارتوپدی است و از سوی موسسه خیریه حضرت امام رضا(ع) احداث و از سوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تجهیز شده است.  

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار