کد خبر:۴۸۰۳۶۴
صفارهرندی:

ملت بدانند که در آستانه فتنه جدیدی نیستیم

صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: با سیلی محکمی که فتنه‌گران و جبهه استکباری حامی آنها در سال ۸۸ خوردند دیگر کسی هوس فتنه‌آفرینی جدید از آن نوع را نخواهد کرد و ملت ما بدانند که در آستانه فتنه جدیدی نیستیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین صفارهرندی در همایش بصیرتی مدافعان انقلاب و یاوران ولایت که در حسینیه اعظم عاشقان ثارالله (ع) در ارومیه برگزار شد، ضمن تشریح شرایط سیاسی حاکم بر کشور اظهار داشت: امسال انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی تمایزات و ویژگی‌های متعددی نسبت به انتخابات دوره‌های قبل دارد.

 

وی افزود: رجوع به آراء مردم در نظام اسلامی تشریفاتی نیست، بلکه رأی مردم پشتوانه مشروعیت نظام اسلامی است؛ در حقیقت پشتوانه نظام اسلامی علاوه بر الطاف الهی اتکاء به قدرت مردم با توسل به انتخابات است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به چگونگی وقوع انقلاب‌های رنگی در کشورهای مختلف تصریح کرد: در واقع در انقلاب‌های رنگی بیگانگان برای یک مملکت حاکم‌تراشی می‌کنند اما در نظام جمهوری اسلامی خود مردم برای خود و مملکتشان تصمیم می‌گیرند و جلوه این تصمیم‌گیری شرکت گسترده در انتخابات است، همچنان که در دوره‌های مختلف دولت‌های متنوع و مجالس گوناگون با طرز فکر و گرایشات مختلف روی کار آمده‌اند که همه این‌ها نشانه آزادی مردم در انتخابات است.

 

وی گفت: قانون اساسی به عنوان قانون مادر در هر کشوری تبیین‌کننده رفتارهای سیاسی عناصر حاکم بر کشورهاست، بنابراین کسانی که در کشور ما در هر یک از انتخابات شرکت می‌کنند، باید پایبند به قانون اساسی بوده و به اصول و اجزاء آن تن دهند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: احراز صلاحیت در انتخابات توسط شورای نگهبان به معنی این است که فردی به مجلس راه یابد که در پی شورش و طغیان علیه نظام اسلامی نباشد، بنابراین شورای نگهبان موظف است با دقت و تحقیقات کافی و کامل به احراز صلاحیت افراد بپردازد و از راهیابی عناصری که صلاحیت ندارند جلوگیری کند.

 

صفار‌هرندی تصریح کرد: در هیچ کجای دنیا معارضان را به مناصب و مصادر حکومتی راه نمی‌دهند؛ چنین پدیده‌ای حتی در کشورهای مدعی دموکراسی همچون آمریکا و آلمان و فرانسه هم سابقه ندارد که کسی که مخالف قانون اساسی و حکومت است را به انتخابات راه دهند، تا علیه امنیت کشور اقدام کند.

 

وی افزود: قبول‌کردن اصول و مبانی نظام اسلامی از شروط و قواعد شرکت در انتخابات در جمهوری اسلامی ایران است و طبیعتاً افرادی که این قواعد را قبول نداشته باشند، نباید انتظار تایید صلاحیت داشته باشند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن بیان مطلب فوق ادامه داد: همگان می‌دانند که فتنه 88 از دل اردوگاه اصلاحات بیرون آمد و فتنه‌گران پرچم اصلاحات را در دست داشتند اما این بدان معنی نیست که اصلاح‌طلبان فتنه‌گر هستند بلکه بدین معنی است که اصلاح‌طلبان متهم به فتنه هستند نه مجرم. کسانی که در آن دوره و حتی تاکنون در مقابل فتنه سکوت کردند و واکنش نشان ندادند متهم به حمایت از فتنه هستند در حالی‌که باید موضع می‌گرفتند و آن فجایع و خسارت آفرینی‌ها را محکوم می‌کردند.

 

وی با اشاره به رد صلاحیت‌های اخیر اظهار داشت: راه اعتراض به این موضوع رجوع به قانون است و شورای نگهبان نیز با دقت به اعتراضات رسیدگی می‌کند در عین حال مراقبت می‌کند که افراد فاقد صلاحیت یا نفوذی راهی به مجلس نیابند چون این نفوذ آثار خسارت برای برای مملکت دارد.

 

صفار‌هرندی گفت: فتنه جدید و آنچه که برخی‌ها به اسم فتنه اکبر به معنی فتنه بزرگ‌تر از آن یاد می‌کنند، شاید از منظر احتمالات اتفاق بیافتد اما از منظر سیاسی به‌دلیل شکستی که جبهه فتنه‌گران خورده امکان فتنه‌آفرینی مجدد برایشان فراهم نیست بلکه باید خود را باز‌شناسی کرده و خسارات‌شان را جبران کنند گرچه خاستگاه فتنه دل‌های بیمار است و هدایت دل‌های بیمار هم برعهده شیطان است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: با سیلی محکمی که فتنه‌گران و جبهه استکباری حامی آن‌ها در سال 88 خوردند دیگر کسی هوس فتنه‌آفرینی جدید از آن نوع را نخواهد کرد و ملت ما بداند که در آستانه فتنه جدیدی نیستیم.

 

وی در عین حال با تبیین احتمالات برای فتنه‌آفرینی و تشریح روند فتنه نفوذ در کشور افزود: فتنه بعدی لزوماً فتنه شورش خیابانی در کشور نیست بلکه در قالب پروژه نفوذ تلاش می‌شود تا سازمان‌ها و نهادهای این مملکت جوری آرایش پیدا کنند که این نظام از درون متلاشی شود.

 

صفار‌هرندی گفت: فتنه جدید می‌تواند در قالب برنامه نفوذ در دستگاه‌های مختلف اجرایی باشد که همگان باید از آن مراقبت کنند.

 

وی افزود: شورای نگهبان در احراز صلاحیت‌ها نباید به حداقل‌ها اکتفا کند بلکه باید با تحقیقات جامع و کامل از ورود افراد نفوذی به مجلس جلوگیری کند چراکه حاکم‌کردن افراد ناباب به مصادر حاکمیتی به مثابه‌‌ همان موریانه‌ای است که می‌تواند نظام را از داخل پوسیده کند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: نفوذ به‌معنی آماده‌سازی شرایط کشور برای تغییرات بنیادین از درون نظام اسلامی است و دوستداران این نظام و انقلاب با قدرت از اجرایی شدن چنین پروژه‌ای جلوگیری خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹
چشماتون رو باز کنید میبینید
این عمار
4
0
سجاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳
احسنت، هرچند تیتر اشتباه منظور رو رسوند اما اگه دوستان متن رو بخونن، آقای صفارهرندی گفته که فتنه هست، اما شورش نیست، فتنه انتخابات امسال از نوع نفوذه، چیزی که امام خمینی (ره) درباره این حجم از کاندیداتوری ها گفتند که جز اخلال هدفی ندارن این عده، وقتی آمار زیاد بشه، ممکنه یه عده نخاله از فیلتر در برن و رای بیارن و برن تو مجلس
که پادزهر این هم کلام امام خامنه ای هست و بس:
"اعتماد کنید به لیست هایی که از جانب افراد انقلابی معرفی میشن"
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۶
به خاطر افکار ساده اندیش شما بود که رهبر معظم انتقاداتی شدید ی نسبت به ضعف عملکرد فرهنگی دولت و نداشتن برنامه در وزارت فرهنگ بود اگر احمدی نزاد یک کار درست هم انجام داده بود آنهم عزل شما بود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار