کد خبر:۴۸۰۶۰۴

قوانین جدید اخذ روادید آمریکا برای اروپاییان با تابعیت ایرانی امروز اعلام می‌شود

آمریکا درصدد است روز پنج‌شنبه جزئیات طرح صدور روادید این کشور برای آندسته از اروپایی‌هایی که تابعیت ایرانی، عراقی، سودانی یا سوری را دارند یا در پنج سال اخیر به یکی از این کشورها سفر کرده‌اند را اعلام کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،  دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا قرار است روز پنجشنبه (امروز) برنامه خود را برای معرفی شرایط جدید اخذ روادید آمریکا برای شهروندان اروپایی که تابعیت ایران، عراق و سودان یا سوریه دارند یا در پنج سال اخیر به این کشورها سفر کرده‌اند، اعلام کند.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد که مقامات آمریکایی و مشاوران کنگره که در این مباحثات مشارکت داشتند می‌گویند که وزارت امنیت داخلی آمریکا در صدد است طرح کلی از چگونگی زمانبندی در این قانون جدید را ارائه دهد.

 

این قانون که در ماه دسامبر سال ۲۰۱۵ به تصویب کنگره درآمد تنها اقلیتی از اروپایی‌ها را تحت تأثیر قرار داد اما نگرانی زیادی را در بین کشورهایی برانگیخت که شهروندان آنها برای ورود به آمریکا معاف از روادید بودند.

 

ایران نیز تأکید کرد که آمریکا با اینگونه اقدامات، برجام را نقض می‌کند زیرا طبق توافق هسته‌ای، تاجران و سرمایه‌گذاران قانونی اجازه سفر به ایران و تعامل با این کشور را دارند.

 

عراق و سوریه از آنجایی مشمول این قانون شده‌اند که تکفیری‌های «داعش» تا حد چشمگیری در این دو کشور برای خود قلمرو ایجاد کرده‌اند و آمریکا ایران و سودان را همچون سوریه بعنوان کشورهای حامی تروریسم معرفی کرده است.

 

مقامات و مشاوران آمریکایی اجازه صحبت به صورت آشکار درباره این موضوع را نداشتند و به همین دلیل به صورت ناشناس در این خصوص ابراز نظر کردند.

 

یکی از مشاوران کنگره اعلام کرد که دولت اوباما، استثنائاتی را برای آن دسته از افرادی به وجود می آورد که برای کارهای دولتی یا سازمان ملل یا به دلایل خبرنگاری و حقوق بشری به یکی از این چهار کشور مذکور سفر کرده باشد.

 

طبق گفته وی، تجارت قانونی با ایران نیز متحمل اقدامات تنبیهی نمی‌شود. ظاهراً هیچ‌گونه معافیتی برای افراد با دو تابعیت اعمال نمی‌شود.

مقامات دولت آمریکا هیچ‌گونه اظهارنظری در اینباره نکردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار