به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ کتاب «دختران آفتاب» به نویسندگی امیرحسین بانکی، بهزاد دانشگر و محمدرضا رضایتمند اگرچه داستان است، در واقع تحقیقی روانشناختی و جامعهشناختی، فرهنگی و دینی درباره زنان است.
«دختران آفتاب» خواسته است زن و منزلت و شخصیت و هویت او را بشناساند؛ به خودش، به مَردَش، به جامعهاش، و به تاریخ گذشته و سرنوشت آیندهاش؛ همان گونه که هست و همان گونه که باید باشد. و همین گونه است که او را از طفیلی مرد بودن میرهاند و نشان میدهد که در عین زن بودن هیچ از مراتب و کمالات انسانی کم ندارد.
هم سفران «دختران آفتاب» به سرمنزل تفکری میرسند که انسان را میبیند و اعتبار میبخشد؛ خواه زن باشد خواه مرد. تفکری که حجاب و غبار شبههها، تلالو انوار بیبدیلش را کورسویی خواسته است و چون این غبار، برای همسفران دختران آفتاب فرو مینشیند؛ تلالو آن انوار، آنها را به خانواده و اجتماع میبرد. شرافت مادری را در خانوادهای که پایه و اساس انسان سازی است به آنها یادآوری میکند، نقشهای اجتماعی و لوازم آن چون روابط زن و مرد، پوشش و حجاب، حیا و غیرت را توضیح میدهد.
سرمنزل مقصود «دختران آفتاب» دامان پرمهرومحبت مادری است که سرچشمه همه نیکی هاست. مادری که فاطمه خوبی هاست و زهره روشناییها. این کتاب از معدود داستانهایی است که بیش از یک نویسنده دارد و سبب آن هم چند جنبهای بودن محتوای آن است.
دختران آفتاب داستانی است که قابلیتها و ظرفیتهایش برای مطالعه، اجرای رادیویی و حتی فیلم و سریال بسیار بالاست و به زودی از این رمان بیشتر خواهیم شنید.
چاپ پانزدهم کتاب «دختران آفتاب» با طرح جدید جلد در ۴۸۰ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه و قیمت ۲۵ هزار تومان از سوی انتشارات سروش منتشر و در قالب مراسمی با حضور قائم مقام معاونت سیمای سازمان صدا و سیما، مدیرعامل انتشارات سروش، معاون فرهنگی شهرداری اصفهان و نویسندگان کتاب در کتابخانه مرکزی اصفهان رونمایی و اختیار علاقمندان به ادبیات داستانی قرار گرفت.