کد خبر:۴۸۴۵۲۵

«دختران آفتاب» به چاپ پانزدهم رسید

چاپ پانزدهم کتاب داستانی «دختران آفتاب» با طرح جدید جلد از سوی انتشارات سروش منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ کتاب «دختران آفتاب» به نویسندگی امیرحسین بانکی، بهزاد دانشگر و محمدرضا رضایتمند اگرچه داستان است، در واقع تحقیقی روان‌شناختی و جامعه‌شناختی، فرهنگی و دینی درباره زنان است.

 

 «دختران آفتاب» خواسته است زن و منزلت و شخصیت و هویت او را بشناساند؛ به خودش، به مَردَش، به جامعه‌اش، و به تاریخ گذشته و سرنوشت آینده‌اش؛‌‌ همان گونه که هست و‌‌ همان گونه که باید باشد. و همین گونه است که او را از طفیلی مرد بودن می‌رهاند و نشان می‌دهد که در عین زن بودن هیچ از مراتب و کمالات انسانی کم ندارد.

 

هم سفران «دختران آفتاب» به سرمنزل تفکری می‌رسند که انسان را می‌بیند و اعتبار می‌بخشد؛ خواه زن باشد خواه مرد. تفکری که حجاب و غبار شبهه‌ها، تلالو انوار بی‌بدیلش را کورسویی خواسته است و چون این غبار، برای همسفران دختران آفتاب فرو می‌نشیند؛ تلالو آن انوار، آن‌ها را به خانواده و اجتماع می‌برد. شرافت مادری را در خانواده‌ای که پایه و اساس انسان سازی است به آن‌ها یادآوری می‌کند، نقش‌های اجتماعی و لوازم آن چون روابط زن و مرد، پوشش و حجاب، حیا و غیرت را توضیح می‌دهد.

 

سرمنزل مقصود «دختران آفتاب» دامان پرمهرومحبت مادری است که سرچشمه همه نیکی هاست. مادری که فاطمه خوبی هاست و زهره روشنایی‌ها. این کتاب از معدود داستان‌هایی است که بیش از یک نویسنده دارد و سبب آن هم چند جنبه‌ای بودن محتوای آن است.

 

دختران آفتاب داستانی است که قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایش برای مطالعه، اجرای رادیویی و حتی فیلم و سریال بسیار بالاست و به زودی از این رمان بیشتر خواهیم شنید.

 

چاپ پانزدهم کتاب «دختران آفتاب» با طرح جدید جلد در ۴۸۰ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه و قیمت ۲۵ هزار تومان از سوی انتشارات سروش منتشر و در قالب مراسمی با حضور قائم مقام معاونت سیمای سازمان صدا و سیما، مدیرعامل انتشارات سروش، معاون فرهنگی شهرداری اصفهان و نویسندگان کتاب در کتابخانه مرکزی اصفهان رونمایی و اختیار علاقمندان به ادبیات داستانی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار