کد خبر:۴۸۵۸۳۷
دبیر ستاد شفافیت نامزدهای انتخاباتی مجلس در خراسان جنوبی:

طرح پویش داوطلبانه نمایندگان باعث پیوند بیشتر مردم با نهادهای حاکمیتی می‌شود

دبیر ستاد شفافیت نامزدهای انتخاباتی مجلس در خراسان جنوبی گفت: این شفاف‌سازی در کشورهای دیگر هم سابقه داشته و اگر نماینده‌ای طرفدار شفافیت، از بین رفتن فساد و پویایی مجلس باشد، در آن شرکت می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، سید سجاد حسن‌نیا، دبیر ستاد شفافیت نامزدهای انتخاباتی مجلس در خراسان جنوبی امروز در کنفرانس خبری در مورد طرح پویش داوطلبانه نمایندگان گفت: این طرح از مطرح شدن چند سوال اساسی در مورد انتخابات شکل گرفت که چگونه شخص اصلح را بشناسیم؟ چطور پیگیر وعده‌های انتخاباتی باشیم؟ چطور کاندیداهای انتخابات مجلس را بشناسیم و چطور نماینده خود را ارزیابی کنیم؟

 

وی با بیان اینکه هدف طرح کار آمدسازی هرچه بیشتر نمایندگان مجلس بوده است، افزود: این طرح با بیانیه سازمان دانشجویی در 21 دی ماه 94 شکل گرفت.

 

این فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه شفاف سازی حق مردم است، گفت: از آنجایی که تشکل‌های دانشجویی همیشه پیشگام در مطالبه‌گری بوده اند، این حق مردم را هم پی گیری و مطالبه کردند.

 

حسن نیا با بیان اینکه مردم حق دارند بدانند نماینده ای که به مجلس می‌رود چه فعالیت هایی دارند، نحوه حضور و غیابشان در مجلس، شرکت در کمیسیون ها و غیره چطور بوده و همچنین مسائل مالی انتخاباتی نماینده‌ها هم باید شفاف‌تر بشود، که این طرح همین هدف را دنبال می‌کند، افزود: این طرح باعث پیوند بیشتر مردم با نهادهای حاکمیتی و نظارت مردم بر مسئولان و بهبود کارکرد نمایندگان مردم می‌شود.

 

وی گفت: در همین راستا 10 بهمن ماه 94 از سایت مجلس رونمایی شد، این سایت برای ثبت نام نمایندگان مجلس برای تکمیل یک سری سوالات مانند فهرست اموال و دارایی‌ها فعالیت‌های پیشین، منابع مالی، اهداف و وعده‌های انتخاباتی و غیره است.

 

دبیر ستاد شفافیت نامزدهای انتخاباتی مجلس در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند هم در بیانیه‌ای به این پویش پیوسته که نامه‌هایی برای کاندیداهای انتخابات مجلس ارسال می‌شود که از آنها دعوت به عمل می آید که به این پویش بپیوندند، گفت: این شفاف سازی در کشورهای دیگری هم سابقه داشته و اگر نماینده ای طرفدار شفافیت، از بین رفتن فساد و پویایی مجلس باشد در آن شرکت می‌کند.

 

حسن نیا صحت این اطلاعات را به تعهد اخلاقی کاندیداها مربوط دانست و گفت: بیشتر کار این طرح را مربوط به بعد از انتخابات مجلس و پیگیری تعهدات و وعده های انتخاباتی است به شکلی که این مطالبه گری تا دو سال پس از اتمام نمایندگی هر نماینده ادامه خواهد داشت.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار