به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مردم در مجلس نهم در نشستی که بعد از ظهر امروز در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران با عنوان انتخاب دهم برگزار شد اظهار داشت: حال مردم ایران شاید از لحاظ برخی شاخصها خوب نباشد اما زاویه دید دیگری وجود دارد که امیدبخش است
نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه پس از گذشت 37 سال از پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی از کشوری کاملاً وابسته به کشوری مستقل تبدیل شده است بهطوریکه در زمان پیش از انقلاب نهاد سازمان مدیریت و برنامهریزی را آمریکاییها ایجاد کرده بودند و خودشان این نهاد را مدیریت میکردند و قطعاً برنامههای آنها در این سازمان طراحی میکردند به نفع خودشان بود اما به فضل الهی میتوان گفت امروز ایران از نظر سیاسی کاملاً مستقل است و این اتفاق حاصل رهبریهای داهیانه خمینی کبیر و مقام معظم رهبری و همچنین تحمل مشکلات 37 ساله توسط ملت ایران است .
وی با اشاره به اینکه اگر امروز مشکلاتی از قبیل بیکاری وجود دارد به دلیل آن است که نتوانستهایم از زیر فشار استعمار به طور کامل خارج شویم و نقاط ضعفی موجود است که در طول این 37 سال از آن خارج نشدهایم تصریح کرد: یکی از این نقاط ضعف وابستگی به نفت و ارز خارجی است و غرب نیز از ناحیه همین دو نقطهضعف فشارهایی را بر ما وارد کرده است.
وی ادامه داد: فشارهای ناشی از تحریم کشور را در شرایطی قرارداد که نتواند از آن خارج شود و شاهد این مدعا اظهارات کلینتون وزیر امور خارجه سابق آمریکا مبنی بر اینکه است که تحریمهای فلجکنندهای به ایران تحمیل کردهایم به فضل خداوند این تحریمها هیچگاه ما را فلج نکرد اما به شدت رنجور کرد.
وی تصریح کرد: این در حالی است که بسیاری از کشورهای مسلمان عنوان میکنند که ما به ایران و پیشرفتهای این کشور با وجود تمام تحریمها افتخار میکنیم.
*** ما در عرصه نظامی تولید تسلیحات داریم
مصباحی مقدم در ادامه با اشاره به دیدار اخیر کری با وزرای خارجه 6 کشور حوزه خلیجفارس اظهار داشت: در این دیدار وزرای خارجه این کشورها عنوان کردند جمهوری اسلامی سرمایهگذاری زیادی در بحث نظامی دارد و کری در پاسخ به آنها عنوان کرده است که میزان تسلیحات نظامی که ایران خریداری میکند بهمراتب کمتر از میزان تسلیحاتی است که شما خرید میکنید و من بهعنوان نماینده مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی اعلام میکنم ما در عرصه نظامی بههیچعنوان خرید تسلیحات نداریم بلکه تولید تسلیحات نظامی و اینها برای ما امیدبخش است.
نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی به منتقد اجازه مخالفت داده میشود و مطبوعات و رسانهها از هر دو طیف اصلاحطلب و اصولگرا انتقاد میکنند منتهی گاهی ریشههای دینی در مطبوعات و رسانهها مورد مناقشه قرار میگیرد که این اقدام، اقدام درستی نیست بر این اساس هیچ نگرانی برای ورود رقبا به میدان وجود ندارد.
وی گریزی به انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 زد و گفت : قبل از معرفی شدن کاندیداها در خصوص معرفی کاندیدای طیف اصلاحطلب با من مشورت شد و من در مورد این شخص خاص گفتم در مورد این حرف چند نکته حائز اهمیت است اول اینکه نامبرده در طول 8 سال نخستوزیری خود کاملاً معتقد به اقتصاد دولتی بود دوم آنکه وی در دوران نخستوزیری خود به حرف رئیسجمهور وقت ( مقام معظم رهبری) تمکین نمیکرد و از طرف معظم الله 900 نامه به وی ارسال شد و او تمام نامهها را بایگانی کرد آیا دیدگاه وی نسبت به رهبری تغییر کرده است که میخواهد رئیسجمهور شود و نکته بعدی طیف عظیمی است که مطالباتی از وی دارند نگرانی من از انتخاب این فرد این است که کشور ما تا امروز چالشی در درون نظام نداشته است با روی کار آمدن وی چالش ما به جای خارج به داخل کشیده شود.
مصباحی مقدم سخنان خود را اینطور ادامه داد که بنا به دلایل ارائهشده من اعلام کردم که وی از طرف روحانیت مبارزه مورد تأیید نیست.
نماینده مردم در مجلس نهم به خواست اصلاحطلبان مبنی بر ابطال انتخابات در سال 88 اشاره کرد و گفت: این خواسته در سال 76 که رئیسجمهور اصلاحات بهعنوان رئیسجمهور کشور انتخاب شد نیز از طرف طیف اصولگرا مطرح شد و مقام معظم رهبری با این اقدام مخالفت کردند.
*** اصولگرایان بههیچوجه عقد اخوت با احمدینژاد نبستهاند
وی با تأکید بر اینکه اصولگرایان بههیچوجه عقد اخوت با احمدینژاد نبستهاند تصریح کرد: زمانی که وی خانهنشین شد و انحراف پیدا کرد اصولگرایان پشت وی را خالی کردند.
وی با اشاره به اینکه اقلیتترین اقلیتها در کشور ما نماینده دارند افزود: برای مثال در کل ایران تعداد یهودیان 12 هزار نفر است و آنها در مجلس یک نماینده دارند
***** کل مجلس میتواند در اختیار اصلاحطلبان باشد
در این لحظه مجری مراسم خطاب به مصباحی مقدم گفت: در کشور ما اصلاحطلبان چند نفرند؟ آیا آنها نماینده نمیخواهند وی پاسخ داد: کل مجلس میتواند در اختیار اصلاحطلبان باشد مجلس ششم در اختیار اصلاحطلبان بود که مملکت را بحران کشاندند. و چالش درون نظام را رقم زدند عملکرد مجلس ششم در حقیقت موقعیت اصلاحطلبان را در جامعه زیرسوال برد
مصباحی مقدم در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه آثار فتنه سال 88 هنوز ادامه دارد تصریح کرد: من خواهان حضور رقبا در مجلس هستم اما خواهان حضور رقبای عاقل، بهعنوانمثال آقای تاج گردون بهعنوان یک اصلاحطلب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس است و به اعتقاد بنده ما از سال 88 به بعد از یک ظرفیت پختگی که همان طیف اصلاحطلبان باشد در مدیریت کشور محروم شدیم و عامل آن نیز خود اصلاحطلبان بودند اگر پس از فتنه عذرخواهی میکردند این اتفاق رخ نمیداد.
نماینده مردم در مجلس نهم با اشاره به تحصن نمایندگان مجلس ششم یادآور شد: کسانی که مجلس را از اکثریت انداختند همین نمایندگان مجلس ششم بودند و این اقدامات در حقیقت به معنی ایجاد یک بحران داخلی بود.
وی ازجمله دیگر اقدامات مجلس ششم را طرح سه فوریتی برای توقف فعالیتهای هستهای عنوان کرد و ادامه داد: البته خوشبختانه این طرح بهجایی نرسید.
این نماینده با اشاره به اینکه چالش فتنه یک چالش درونی و مخرب نظام بود تصریح کرد: این چالش نظام را دچار تزلزل کرد و خدا را شکر با رهبری مقام معظم رهبری و در صحنه ظاهر شدن بهموقع ملت ، این فتنه خاموش شد.
مصباحی مقدم در ادامه به تحرکات مجلس نهم در مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره و یادآور شد: مجلس نهم اقداماتی برای فساد بابک زنجانی، مه آفرین خسروی، معاون رئیسجمهور سابق انجام داد همین مجلس بود که در خصوص اقدامات سعید مرتضوی تذکر داد و کاملاً قوی در عرصه مبارزه با فساد برخورد کرد.
نماینده مردم در مجلس نهم در ادامه با دفاع از مسئله گردشگری اظهار داشت: چه کسی گفته است که حجاب مانع حضور گردشگران در ایران است ما بسیاری از مواقع شاهد آن هستیم که حجاب گردشگران خارجی کاملتر از حجاب برخی بانوان ایرانی است لازم است بدانید آنچه مانع گردشگری در کشور است سیاستهای بینالمللی و تحریمهای ظالمانه علیه کشور بوده است و هیچ اصولگرایی نسبت به مسئله گردشگری معترض نیست.
وی با بیان اینکه من بارها از اصلاحطلبان درخواست کردهام که یک منشور اصلاحطلبی تدوین کنند تا گرفتار هرکسی از ظن خود شد یار من، نشوند و تعریف تحت چارچوبی در خصوص اصلاحطلبی ارائه دهند اظهار داشت: همچنین از اصلاحطلبان خواستیم به اشتباهات گذشته خود اعتراف و آن را اصلاح کنند و در خصوص خط قرمزهای نظام که مهمترین آن ولایتفقیه و قانون اساسی است حدومرز خود را بیان کنند اما هیچیک از این لیدرهای اصلاحات تاکنون تعریفی از اصلاحات ارائه ندادهاند.
مصباحی مقدم در پایان با بیان اینکه احمدینژاد هیچگاه خود را مدیون اصولگرایان نمیداند چون جزء پیشنهادات اصولگرایان نبود اظهار داشت: مرحوم مهدوی کنی زمانی که در سال 88 در دور دوم انتخابات رقابت میان احمدینژاد و کاندید اصلاحطلب بود با استناد به حدیثی از امام علی که ایشان فرمودند عاقل کسی است که شر کمتر را انتخاب کند بهعنوان نماینده اصولگرایان از احمدینژاد حمایت کرد.