کد خبر:۴۸۲۴۱۹
با حضور رحیم‌پورازغدی و مصباحی‌مقدم؛

نشست سراسری اعضای دفتر تحیکم وحدت در مشهد برگزار می‌شود

نشست سراسری اعضای دفتر تحیکم وحدت با حضور رحیم‌پور ازغدی و حجت الاسلام مصباحی مقدم در مشهد برگزار می‌شود.

محمدحسین قائد شرف در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، از برگزاری نشست سراسری اعضای دفتر تحکیم وحدت در مشهد خبر داد و گفت: این نشست سه روز از چهارشنبه هفتم و تا شنبه ۱۰ بهمن ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.


وی با اشاره به این نکته که این نشست با شعار «نظارت استصوابی، بصیرت ملی و مجلس انقلابی» در هتل خورشید تابان این شهر برگزار می‌شود، افزود: این نشست چهار روزه از امروز آغاز شده و تا روز شنبه دهم بهمن ماه ادامه خواهد داشت.


دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت ادامه داد: در روز نخست و چهارم این نشست برنامه‌های عمومی تشکیلات دنبال می‌شود و در روزهای پنجشنبه و جمعه حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام رسایی، نماینده مجلس، حجت الاسلام محمدیان، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور و حجت الاسلام مصباحی مقدم، نماینده مجلس به سخنرانی خواهند پرداخت.


شرف در پایان گفت: این نشست با حضور ۲۰۰ دانشجو برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار