پيکر نيکو خردمند پنجشنبه تشييع ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، پيکر آن مرحومه که صبح امروز در سن 77 سالگي و پس از يک دوره طولاني بيماري دارفاني را وداع گفت، پس از تشييع در قطعه هنرمندان بهشت زهرا آرام خواهد گرفت.
اين گزارش حاكي است، نيکو خردمند متولد1311 در تهران و فعاليت هنرياش را از سال 1337با گويندگي در راديو آغاز کرده است و از سال 1339نيز در دوبله مشغول بود.
وي بازي در سينما را از سال 1369با فيلم «پرده آخر» به کارگرداني «واروژ کريم مسيحي» آغاز کرد که اولين نقش آفريني او در سينما سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم زن در نهمين جشنواره فيلم فجر را برايش به ارمغان آورد.
همچنين راننده تاكسي، پرونده هاوانا، پيشنهاد 50 ميليوني، چند ميگيري گريه كني، كافه ستاره، صبحانهاي براي دو نفر، قلب هاي نا آرام، كاغذ بي خط، ازدواج غيابي، دختري بنام تندر، هزاران زن مثل من، همسر دلخواه من، تو را دوست دارم، شراره، رواني و هفت سنگ از جمله آثار به جاي مانده از اين هنرمند فقيد است./انتهاي پيام/