کد خبر:۴۸۷۰۲۷
ائتلاف ملت در عید انقلاب؛

بسیج اساتید جهاد دانشگاهی گیلان: نفوذ با ورود افراد ناصالح و منافق شکل می‌گیرد

بسیج اساتید جهاد دانشگاهی استان گیلان در بیانیه‌ای اعلام کرد: نفوذ دشمن با ورود افراد ناصالح و منافق که چهره خود و دشمنان این ملت را بزک کرده‌اند، شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، بسیج اساتید جهاد دانشگاهی استان گیلان در بیانیه‌ای اعلام کرد: نفوذ با ورود افراد ناصالح و منافق که هم چهره خود و هم چهره دشمنان این ملت را بزک کرده اند شکل می گیرد.

 

متن بیانه به شرح زیر است:

 

«وَ الَّذِینَ جَاهَدُواْ فِینَا لَنهْدِیَنهُّمْ سُبُلَنَا وَ إِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِین» سوره مبارکه العنكبوت آیه ۶۹

و آنها که در راه ما (با خلوص نیّت) جهاد کنند، قطعاً به راه‌های خود، هدایتشان خواهیم کرد؛ و خداوند با نیکوکاران است.

 

در حالی سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی را با افتخار جشن می‌گیریم که به حول و قوه الهی اقتدار نظام جمهوری اسلامی بیش از همیشه و افق رشد و پیشرفت میهن عزیز روشنتر از گذشته است.

 

امروز در ظل عنایات حضرت بقیه الله العظم عجل الله تعالی فرجه و با هدایت هوشمندانه رهبر عزیزمان کشتی انقلاب اسلامی در دریای متلاطم توطئه ها و فتنه های دشمنان به سلامت به سوی ساحل سعادت و رستگاری پیش می‌رود.

 

امروز سپاهیان اسلام در آن سوی مرزها در دفاع از کیان امت اسلام عاشقانه می‌رزمند و پرچم عظمت و سرافرازی را در مبارزه با دشمن لجوج و مستکبر برافراشته نگاه داشته اند.

 

با ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر فتنه جویان داخلی و شرارت های صهیونیسم جهانی؛ ترور، جنگ، تهدید، تحریم و همه گزینه های روی میز ناکارآمد شده است.

 

اینک در وقت اضافه، شیطان بزرگ در پرده آخر به دنبال بازی مرگ و زندگی است. از یک سو در جنگی سخت و تمام عیار با استفاده از نیروهای مزدور و متحجر وهابی جنگی نیابتی را در جبهه مقاومت که جغرافیای تمدن نوین اسلامی غزه تا مندب است راه انداخته و از سوی دیگر در جنگی نرم با بهره گیری از مزدوران بی بصیرت داخل به دنبال تحقق اهدافی است که سالها با صرف هزینه های سنگین در میدانهای مبارزه با رزمندگان اسلام نتوانسته است به آن دست یابد.

 

دشمن فریبکار و غدار از رخوت و دنیاطلبی بعضی مسئولین و افراد وابسته و خائن که هیچگاه دلشان با انقلاب و اسلام یک رنگ نبوده بهره می‌گیرد تا اسب تروای نفوذ را در میان حاکمیت نظام اسلامی داخل و نقشه های شوم خود را پیاده کند.

 

نفوذ با  ورود افراد ناصالح و منافق که هم چهره خود و هم چهره دشمنان این ملت را بزک کرده اند شکل می گیرد و انتخابات آینده صحنه مبارزه با ناصالحین و منافقین است.

 

اما نقشه هایی که قرار است بعد از نفوذ در حاکمیت نظام یعنی مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی شکل بگیرد تهاجم به جایگاه ولایت فقیه، ایجاد تردید و شبهه در باورها، تضعیف و تخریب نیروهای ارزشی و مومن به انقلاب، مقابله با نهادها و ارگانهای انقلابی، فروپاشی انسجام و وحدت ملی، انتساب ناکارآمدی و ناتوانی خود به موضوعات و مسائل غیر مرتبط و ...

 

با این وصف بعد از اراده و عنایت حضرت حق به این انقلاب شکوهمند تنها چیزی که می تواند بسیاری از توطئه های دشمن را خنثی کند؛ حضور خردمندانه، پرشور و قدرتمند مردم در صحنه راهپیمایی 22 بهمن است. ملت بزرگ ایران با شرکت در این راهپیمایی عظیم باردیگر ضمن تجدید عهد با بنیانگذار جمهوری اسلامی و خلف صالحش حضرت امام خامنه ای مدظله العالی عزم خود را در پیمودن راه امام راحل و شهدای گرانقدر نشان خواهد داد.

 

راهپیمایی 22 بهمن تجلی ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر باج خواهی های دشمن مستکبر است.

 

اساتید بسیجی جهاد دانشگاهی استان گیلان همگام با ملت قهرمان ایران در راهپیمایی بزرگ 22  بهمن شرکت خواهند کرد و ضمن حمایت خود از آرمانهای امام عظیم الشان و شهدای گرانقدر بر اطاعت محض از فرامین حضرت امام خامنه ای تاکید می‌کنند.

 

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم (سوره مبارکه محمد آیه ۷)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گام هایتان را استوار می‌دارد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار