آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۰۰۱
حاشیه هایی از مراسم افتتاحيه جشنواره زوج خوشبخت ايراني؛

ازدواج به همین سادگی!

ماكت‌هاي نمادين كوچه‌هاي مدينه، نمايشگاه را به ماه ذيحجه پيوند زده و چاه نخلستان بازديد كنندگان را 14 قرن به تاريخ نزديك مي‌كند؛ اوج سادگي اسلام، لحظاتي همه تجملات را كنار مي‌زند.

گروه اجتماعي- ضرغام نصرتي: گام‌هاي صميمي زوج‌هاي جوان ما را به طرف محل برگزاري جشنواره ملي زوج خوشبخت ايراني رهنمون است، ماشين‌هاي قديمي‌ تزئين شده تصويرگران را لحظه‌اي متوقف مي‌كند، تصويرها را مرور مي‌كنم به غرفه استان‌ها گذرم مي‌افتد آداب و سنن، بروشورهاي فعاليت‌ها، نقشينه‌ها، تزئينات، سوغاتي؛ نگاه‌هاي عروس و داماد جوان را جلب مي‌كند.

با مدير موسسه فرهنگي اجتماعي پنج تن آل عبا از استان خوزستان ديدار مي‌كنم، خودش را ابراهيم سرخه معرفي مي‌كند و از موسسه‌اش مي‌گويد و افتخار مي‌كند كه اين موسسه 18 سال در زمينه‌هاي فرهنگي، هنري، علمي، عقيدتي، شغلي و مشاوره به مردم استانش خدمت كرده است.

چند قدمي بدرقه مي‌شوم و خداحافظي مي‌كنم، از جنوب غربي كشور به شمال غربي ايران سفر مي‌كنم، اردبيلي‌ها در غرفه‌‌شان بروشور را مي‌چينند، عنوان موسسه ايران زمين است. مدير موسسه از فعاليت‌شان در زمينه ازدوا ج و مهارت‌هاي زندگي و برگزاري چندين نشست تخصصي در اين خصوص مي‌گويد.

در سالن مجاور ادارات و سازمان‌هاي هميار سازمان ملي جوانان در كنار هم غرفه‌بندي شده‌اند كه از سازمان هلال احمر گرفته، بنياد شهيد، اداره كار تا سازمان‌هاي مردم نهاد، هر كدام در تخصصي مراجعين را راهنمايي مي‌كنند.

جهيزيه‌ها از فرش تا چيني‌ آلات سالن بعد را به تزئين بسته‌اند و با 20 درصد تخفيف 27 قلم كالا را به مشتريان عرضه مي‌كنند. به غرفه فرش فرهي كاشان سر مي‌زنيم، چندين تصوير از فرش‌هاي عنابي، سرمه‌اي و شكلاتي رنگ در حافظ دوربين قاب مي‌شود، مدير غرفه به استقبال‌مان مي‌آيد و از تراكم فرش‌هايش تعريف مي‌كند.

رشته‌ كوه‌هاي البرز در فرداي روز پاييزي و باراني سفيدپوش شده است و نسيمي پاك و كمي سردآلود از جانب شمال، نمايشگاه را مي‌نوردد. احساس مي‌كنم در شفافيت هوا كوه‌ها كمي نزديك‌تر شده است.

ماكت‌هاي نمادين كوچه‌هاي مدينه نمايشگاه را به ماه ذيحجه پيوند زده بود و چاه نخلستان بازديد كنندگان را 14 قرن به تاريخ نزديك مي‌كرد. اوج سادگي اسلام، لحظاتي همه تجملات را كنار مي‌زند.

مراسم افتتاحيه تمام مي‌شود، از بزرگراه شهيد چمران به سمت پايين سرازير مي‌شويم، هواي پاك تهران ترافيك را كنار زده و يكي از بزرگراه اصلي تهران خلوت شده است و گاهي بيلبوردهاي شهرداري، جشنواره زوج خوشبخت را تبليغ مي‌كند.

زوج‌هاي جوان آمده بودند تا تدارك جشنواره سازمان ملي جوانان را از نزديك تماشا كنند، قدم‌زنان غرفه‌ها را به نظاره مي‌نشينند، تبسم‌شان شادابي را در فضاي نمايشگاه مي‌پراكند. /انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار