آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۰۴۵۳
پایگاه آمریکایی

انتخابات ایران زیر ذره بین اوباما و مشاورانش/ حاصل برجام در این انتخابات محک زده می‌شود

در حالی که ایرانی‌ها این هفته به صندوق‌های رای رجوع می‌کنند، رئیس‌جمهور باراک اوباما و مشاورانش مشتاقانه در حال توجه به این موضوع هستند. نتایج انتخابات می‌تواند سیگنالی مبنی بر این باشد که همزمان با اینکه ایران به مفاد توافق هسته‌ای بحث‌انگیز پایبند است و به تعامل با آمریکا ادامه می‌دهد، آیا نیروهای میانه‌رو در این کشور اسلامی در حال رشد و گسترش هستند یا نه.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، «پولیتیکو» در گزارشی درباره انتخابات هفتم اسفند مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان نوشت :«انتخابات ایران، شرط‌بندی و قمار آمریکا روی توافق هسته‌ای را به آزمون می‌گذارد».

 

در گزارش این پایگاه آمریکایی آمده است: «در حالی که ایرانی‌ها این هفته به صندوق‌های رای رجوع می‌کنند، رئیس‌جمهور باراک اوباما و مشاورانش مشتاقانه در حال توجه به این موضوع هستند. نتایج انتخابات می‌تواند سیگنالی مبنی بر این باشد که همزمان با اینکه ایران به مفاد توافق هسته‌ای بحث‌انگیز پایبند است و به تعامل با آمریکا ادامه می‌دهد، آیا نیروهای میانه‌رو در این کشور اسلامی در حال رشد و گسترش هستند یا نه».

 

پولیتیکو در گزارش خود به درخواست سه عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا برای سفر به ایران جهت آنچه نظارت بر انتخابات خوانده شده، اشاره کرده و از این اقدام انتقاد کرد.

 

در گزارش آمده است: «در حالی که دولت اوباما مراقب است که علاقه خود را(به انتخابات ایران) کم نشان دهد چرا که هرگونه ایفای نقش علنی آمریکا می‌تواند سبب تقویت تندروها در ایران شود، سه عضو جمهوریخواه کنگره از تهران درخواست می‌کنند که به آنها ویزا دهد تا بتوانند در روز رای‌گیری ایرانی‌ها آنجا باشند».

 

پایگاه آمریکایی در ادامه نوشت: «تحلیلگران مسائل ایران متقاعد نشده‌اند که رای‌گیری روز جمعه آنقدرها هم تاریخی باشد اما آنها می‌گویند اینکه گروه‌های میانه‌رو تا چه حد(در انتخابات) خوب عمل کنند، می‌تواند برای سنجش اینکه سیاست ایران پس از توافق هسته‌ای به کدام مسیر در حال حرکت است، معیار مفیدی باشد».

 

پولیتیکو افزود: «اگرچه اوباما و مشاورانش امیدوارند که در بلندمدت تعامل با ایران به لیبرالیزه شدن این کشور کمک کند و آنرا دموکراتیک‌تر کند اما آنها تاکید کرده‌اند که درباره تحقق این موضوع به این زودی‌ها،‌ هیچ توهمی ندارند».‌

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۴
با عرض سلام بنده در سایتهای دیگر این نظریه ارائه کردم که درج نشد امید وارم که در سایت شما که از دلسوزان نظام هستید آنرا درج کنید. در پروژه صهیونیستی آمریکا سه سناریو وجود دارد فاز اول تعامل با ایران بود که انجام شده است فاز دوم تغییر رویکرد ایران است که در حال اجرا میباشد فاز سوم سرنگونی نظام است و چون شتاب آمریکا در همین موضوع است سال آینده به بعد باید منتظر فتنه هایی بسیار عظیم تر از فتنه 88 باشیم البته به شرط اینکه این گروه بر انداز رای بیاورند که انشاءالله شکست خواهند خورد و کشور از خطری هولناک نجات پیدا کند اگر توجه کنید همه آمریکا ضد انقلاب داخلی مردم را دعوت به شرکت در انتخابات میکنند جالب است از توجهتان متشکرم.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار