کد خبر:۴۹۱۱۱۱

برگزاری تريبون آزاد با موضوع انتخابات در دانشگاه پيام‌نور آباده

تريبون آزاد دانشجویی با موضوع انتخابات با همكاري امور فرهنگي و بسيج دانشجويي دانشگاه پيام‌نور آباده برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تريبون آزاد با موضوع انتخابات در دانشگاه پيام نور آباده با همکاری امور فرهنگي و بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور آباده در محوطه این دانشگاه برگزارشد.

 

 در اين برنامه كه با حضور دانشجويان دانشگاه پيام نور و دانشگاه آزاد اسلامي آباده برگزار شد، دانشجويان موافق و مخالف نظرات خود را در مورد ضرورت حضور در انتخابات، شرايط نماينده اصلح و مسائل مرتبط با انتخابات بيان كردند.

 

در اين برنامه حجت الاسلام مهدي جو، نماينده ولي فقيه در ناحيه مقاومت شهرستان نيز حضور داشت و در پايان به سئوالات دانشجويان پاسخ داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار