آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۵۱۴

ابتکار: مردم پیروز انتخابات هستند

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست گفت: امیدواریم سرنوشت ایران با حضور افراد شرافتمند در راس امور رقم بخورد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست صبح امروز با حضور در حسینیه ارشاد در رای گیری شرکت کرد.

 

ابتکار در پاسخ به سوالی که به چه کسانی رای می دهید، گفت: به لیست مورد نظرم که آماده کرده‌ام، رای می‌دهم. 

 

وی درباره حضور پر شور مردم در انتخابات اظهار داشت: به نظر می‌رسد فضا بسیار انتخاباتی است و خداروشکر مردم از حق خود برای دخالت در سرنوشت خود استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: امیدواریم سرنوشت ایران با حضور افراد شرافتمند در راس امور رقم بخورد.

 

ابتکار درباره اولویت اصلی مجلس دهم ابراز کرد: اگر مجلس نهم برنامه ششم توسعه را تصویب نکند اولین ماموریت مجلس دهم قطعا همین موضوع خواهد بود. 

 

وی ادامه داد: 4 لایحه مهم محیط زیست داریم که متاسفانه یک سال و نیم در نوبت مجلس است که امیدواریم مجلس آینده به سرعت لوایح هوای پاک، خاک، ارزیابی زیست محیطی و حفاظت از تالاب‌ها و دریاچه‌های ایران بررسی و تصویب کند. 

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این سوال که کدام جریان سیاسی پیروز انتخابات خواهد شد، گفت: پیش بینی من این است که مردم در هر حال پیروز هستند. حضور مردم در انتخابات به معنی این است که در کنار کشور خود هستند و دخالت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار