بيست و پنجمين جشنواره ملي قرآن دانشجويان كشور برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۳۲۶
توسط وزارت بهداشت

بيست و پنجمين جشنواره ملي قرآن دانشجويان كشور برگزار مي‌شود

معاون فرهنگي وزارت بهداشت از برگزاري بيست و پنجمين جشنواره ملي قرآن دانشجويان كشور توسط وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر فرحناز تركستاني عصر امروز در اولين نشست خبري بيست و پنجمين جشنواره بين المللي دانشجويان كشور در محل معاونت وزارت بهداشت اظهار داشت: براي اولين بار است كه نهادي غير از جهاد دانشگاهي برگزاري اين مسابقات را به عهده گرفته است.

وي افزود: در پي جلسات شوراي هماهنگي فعاليت‌هاي قرآني دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور و با عنايت شوراي عالي انقلاب فرهنگي و ابلاغ رئيس جمهور، اداره كل پژوهش و آموزش قرآني در معاونت پژوهش و آموزش وزارت بهداشت تاسيس شد.

در ادامه اين مراسم دكتر رحيم قرباني، مسئول مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: در برگزاري مسابقات قرآني دانشجويان يك سري ناهماهنگي‌هايي وجود داشت؛ براي همين با تصويب شورا، پيشنهادهايي ارائه شد تا بتوانيم اين جشنواره ملي را با هماهنگي بيشتري برگزار كنيم.

وي افزود: بر اساس روندي كه از جشنواره نوزدهم شكل گرفته همه نهادها موظف هستند ابتدا جشنواره را در مرحله دانشگاهي، و سپس آن را در مراحل سراسري و ملي در تمامي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي برگزار كنند.

مسئول مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به بازنگري به نحوه برگزاري جشنواره گفت: وزارت علوم، وزارت بهداشت و سازمان بسيج دانشجويي آمادگي خود را براي برگزاري جشنواره را اعلام كرده اند كه با اكثريت آرا، وزارت بهداشت به عنوان برگزار كننده جشنواره بيست و پنجم انتخاب شد.

قرباني بيان داشت: اولين جلسه شوراي سياستگذاري بيست و پنجمين مسابقات قرآني با نمايندگان وزارتخانه‌ها صبح امروز برگزار، و ناهماهنگي‌هاي زماني براي برگزاري‌ اين مسابقات در سطح دانشگاه‌ها و كشور بررسي شد.

وي افزود: مرحله مقدماتي اين مسابقات در فاصله زماني آبان و آذر، مرحله استاني بهمن ماه و اسفند ماه، و مرحله سراسري در ارديبهشت و خرداد ماه سال آينده برگزار مي شود.

مسئول مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت تاكيد كرد: اسامي برگزيدگان مرحله سراسري به دبيرخانه بيست و پنجمين جشنواره قرآني ارسال مي شود تا با آمادگي كامل، در مهرماه سال آينده، بيست و پنجمين جشنواره ملي قرآن دانشجويان كشور را به ميزباني يكي از دانشگاه‌هاي علوم پزشكي تهران يا مشهد برگزار كنيم.

قرباني تاكيد كرد: به برگزيدگان اين جشنواره امتياز خاصي براي ورود به بنياد ملي نخبگان داده مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار