به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، داود کشاورزیان افزود: بعد از دو سال، تفاهم نامه از رده خارج شدن 65 هزار کامیون بالای 35 سال به امضا رسید تا شاهد تدریجی از رده خارج شدن آنها باشیم.
وی اظهارداشت: در حال حاضر 252 هزار دستگاه کامیون کمتر از 15 سال عمر، 96 هزار کامیون 15 تا 35 سال عمر و 75 هزار دستگاه کامیون بالای 35 سال عمر در کشور وجود دارد.
به گفته وی، سال گذشته تعداد کامیون های بالای 35 سال عمر 65 هزار دستگاه بود که با گذشت یکسال، این آمار به 75 هزار دستگاه رسید و هر سال بر این آمار افزوده می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهارداشت: هم اکنون 52 هزار دستگاه کامیون بالای 35 سال عمر در کشور بارنامه می گیرند و فعالند اما از وضعیت سایر کامیون های بالای 35 سال خبری نداریم، چون این کامیون ها یا متوقف هستند یا درون شهر و در فواصل کوتاه فعالیت می کنند.
وی گفت: امیدوارم با امضای این تفاهم نامه، قراردادهای مورد نیاز بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و سازندگان کامیون و کشنده و همچنین قراردادی بین سازمان بهینه سازی مصرف سوخت و سازندگان کامیون و کشنده به امضا برسد و عملیات اجرایی طرح آغاز شود.
کشاورزیان، با بیان اینکه متقاضیان از رده خارج کردن کامیون و کشنده بالای 35 سال عمر باید در سایت behsama.ir ثبت نام کنند٬ افزود: بعد از عملیاتی شدن این طرح باید به تدریج برای کامیون های بالای 35 سال محدودیت فعالیت ایجاد کرد، برهمین اساس در سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای مقرر شد در بخشنامه ای از اوایل سال 1396 به تدریج برای فعالیت کامیون های فرسوده محدودیت فعالیت در نظر گرفته شود تا مالکان کامیون های فرسوده برای نوسازی ناوگان خود اقدام کنند.
دیروز(سه شنبه) تفاهم نامه طرح نوسازی 65 هزار کامیون و کشنده فرسوده بین داود کشاورزیان رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و نصرالله سیفی مدیرعام