کد خبر:۴۹۴۱۰
جشنواره فجر امسال با برگزاري كارگاههاي تخصصي و متنوع همراه خواهد بود
مدير کميته بينالملل بيست و هشتمين جشنواره بينالمللي تئاتر فجر وعده داد که جشنواره فجر امسال با برگزاري کارگاههاي تخصصي و متنوع همراه باشد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، محمد اطبايي با اشاره به برگزاري نشستها و کارگاههاي تخصصي در کنار بازار تئاتر ايران گفت: براي حوزه بازار تئاتر، کارگاههاي تخصصي بازاريابي بينالمللي را خواهيم داشت و کارگاههاي مديريت تئاتر که در سالهاي گذشته توسط هنرمندان و مديران انگليسي برگزار شد و مورد استقبال هنرمندان ايران قرار گرفت و نتايج درخشاني هم براي هنرمندان تئاتر ما در برداشت را در اين دوره هم برگزار ميکنيم.
وي افزود: همچنين کارگاههاي آموزشي با موضوعات تخصصي و بديع و متنوعتر را براي دست اندرکاران تئاتر ايران برگزار مي كنيم و اميدواريم كه اين کارگاهها براي هنرمندان و دانشجويان تئاتر ايران جذاب باشد.
لازم به ذكر است، بيست و هشتمين جشنواره بين المللي تئاتر فجر از 2 تا 11 بهمن ماه در تهران برگزار مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰