کد خبر:۴۹۴۵۶۷
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان کشور:

تدفین‌ شهدای گمنام در مراکز علمی و دانشگاهی در ترویج آموزه‌های دینی موثر است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به تدفین شهدا گفت: این تدفین‌ها در مراکز علمی و دانشگاهی ترویج آموزه‌های دینی و فرهنگ انقلاب موثر است.

حجت الاسلام دادگر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با بیان اینکه یکی از جهاتی که در ویژگی شهدای گرانقدر دفاع مقدس مغفول مانده جهات معنوی آن ها است، گفت: جنبه معنوی شهدا حقیقتاً تا کنون خیلی شناخته نشده است.

 

وی ادامه داد: شناخت ابعاد معنوی شهدا متاسفانه آن طور که باید در جامعه محقق نشده و ما باید زمینه و بسترساز شناخت ابعاد معنوی آنان باشیم.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به تدفین شهدا، بیان داشت: این تدفین‌ها در مراکز علمی و دانشگاهی به عنوان مهمترین مجموعه‌هایی که می‌تواند در فرهنگ عمومی جامعه و فرهنگ انقلاب در ترویج آموزه‌های دینی باشد موثر باشند، می‌تواند تبدیل به یک کانون نورانی و معنوی شود که دلهای بسیاری از مخاطبان را از طیف‌های مختلف به خودشان جذب کند.

 

حجت الاسلام دادگر ادامه داد: تدفین شهدا در دانشگاه‌ها علاوه بر اینکه اخلاق خوب را در جوانان ما نهادینه می‌کند و ترویج می‌دهد، در فضای نسل‌های دیگر و دانشجو معلمان اثر گذار خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار