آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۱۸۴

«شب داریوش طلایی» برگزار می‌شود

«شب داریوش طلایی» امروز چهارشنبه نوزدهم اسفند ماه برگزار می‌شود. نمایش فیلمی مستند و رونمایی از کتاب «تحلیل ردیف» تألیف داریوش طلایی از برنامه‌های این مراسم است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ داریوش طلایی، در ۲۶ بهمن ۱۳۳۱ در خانواده‌ای علاقه‌مند به موسیقی متولد شد. او از یازده سالگی به هنرستان موسیقی رفت و  به تحصیل موسیقی کلاسیک غربی و موسیقی ایرانی با ساز تخصصی تار پرداخت. شروع آموختن تار در همان هنرستان نزد علی‌اکبر شهنازی باعث علاقه‌ی خاص او به ساز تار و موسیقی ایرانی شد. پس از گرفتن دیپلم هنرستان هم‌زمان به تحصیل در رشته‌ی موسیقی دانشکده‌ی هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کار در مرکز حفظ و اشاعه‌ی موسیقی پرداخت. در این مرکز با تشکیل و سرپرستی گروه موسیقی برنامه‌هایی از موسیقی اصیل ایرانی در چندین دوره جشن هنر شیراز اجرا کرد.

 

داریوش طلایی طی این دوران نزد استادانی چون علی‌اکبر شهنازی، سعید هرمزی، یوسف فروتن، نورعلی برومند و عبدالله دوامی به تکمیل آموخته های خود در سنت ها و مکاتب مختلف موسیقی دستگاهی ایرانی پرداخت. پس از اتمام تحصیلات دانشگاه، او از سال ۱۳۵۵ در دانشگاه تهران به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه موسیقی ایرانی تدریس کرد. وی در سال ۱۳۵۸ با دریافت بورسیه از دولت فرانسه برای ادامه‌ی تحصیل عازم  کشور فرانسه شد و ضمن تحصیل موسیقی‌شناسی تا مقطع دکتری در دانشگاه نانتر به شناساندن موسیقی ایرانی از طریق تدریس، اجرای کنسرت و انتشار موسیقی ایرانی در اروپا و امریکا پرداخت.

 

داریوش طلایی از زمان بازگشت به ایران در سال 1371 تا کنون عضو هیئت علمی گروه موسیقی دانشگاه تهران است و طی این سال‌ها ضمن تدریس در دانشگاه به تألیف آثار موسیقی و اجرای کنسرت پرداخته است.

 

در شب داریوش طلایی، داریوش شایگان، مجید کیانی و ساسان فاطمی سخن خواهند گفت و متنی از پرفسور ژان دورینگ قرائت می‌شود. نمایش فیلمی مستند و رونمایی از کتاب «تحلیل ردیف» تألیف داریوش طلایی از دیگر بخش‎های این شبِ بخاراست.

 

این مراسم ساعت 17 امروز در کانون زبان فارسی واقع در خیابان ولیعصر، سه‌راه زعفرانیه، خیابان عارف‌نسب، شماره‌ی ۱۲، برگزار می‌شود. ورود برای علاقمندان آزاد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار