کد خبر:۴۹۶۲۴۲
رضا شیوا اعلام کرد؛

جریمه و پاداش ۳ درصدی برای خودروسازی/ خودروسازان بی‌کیفیت باید تا ۳ درصد قیمت را کاهش دهند

رئیس شورای رقابت اضافه کرد: بر همین اساس در سال آینده اگر شرکت‌ها خودروی بی کیفیتی را تولید کرده باشند باید تا ۳ درصد قیمت آن محصولات را کاهش دهند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ رضا شیوا، با اشاره به اینکه سه فاکتور تورم بخشی، کیفیت  و بهره وری در دستور العمل قیمت‌گذاری خودرو مورد بررسی قرار می گیرد، اظهار داشت: مطابق این سه فاکتور در مورد افزایش قیمت‌ محصولات در سال آینده تصمیم گیری خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه ملاک این ارزیابی‌ها عملکرد شرکت‌ها در سال گذشته است، افزود: در دستورالعمل قیمت گذاری خودرو جریمه و پاداش 3 درصدی برای شرکت‌های خودروسازی در نظر گرفته شده است.

 

رئیس شورای رقابت اضافه کرد: بر همین اساس در سال آینده اگر شرکت‌ها خودروی بی کیفیتی را تولید کرده باشند باید تا 3 درصد قیمت آن محصولات را کاهش دهند.

 

به گزارش دانشجو از آنجائیکه رئیس شورای رقابت اعلام کرده است این مبلغ ۳ درصدی به صورت جریمه و پاداش خواهد بود، و خودروسازان در صورت ارتکاب به عدم کیفیت خودرو، مشمول جریمه کاهش قیمت می‌شوند، این پرسش مطرح می‌شود که آیا رعایت کیفیت استاندارد خودرو هم نیاز به پاداش دارد؟ و فرض محال هم که شامل پاداش شود، اما باید پرسید که این پاداش را هم مصرف کننده باید بپردازد؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار