آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۰۵۰

۴۸۰۰ پرواز خارجی در ايام نوروز مجوز دریافت کردند

مشاور رئيس سازمان هواپيمايی كشوری از صدور مجوز بيش از ۴۸۰۰ پرواز خارجی به صورت فوق العاده و برنامه‌ای برای ايام نوروز امسال خبرداد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» رضا جعفرزاده با بیان اینكه پروازهای نوروزی از ۲۵ اسفند ۹۴ آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ۹۵ ادامه می یابد، اظهارداشت: از ۴۸۰۰ مجوز پرواز خارجی صادر شده، تعداد ۳۲۵۵ پرواز به شركت های خارجی و ۱۵۶۳ مجوز به شركت های داخلی اختصاص یافته است.

 

وی با بیان اینكه در ایام نوروز ۴۱ شركت هواپیمایی خارجی پروازهای فوق العاده و برنامه‌ای را انجام می دهند، افزود: در آستانه آغاز پروازهای نوروزی، هماهنگی لازم برای انجام پروازهای رضایت بخش، ایمن و سلامت صورت گرفته است.

 

جعفرزاده گفت: تمامی مجموعه های دخیل در امر پروازها از جمله معاونان عملیات شركت های هواپیمایی توسط معاونت استاندارد پرواز سازمان، مدیران عامل و نمایندگان بازرگانی شركت های هواپیمایی توسط مدیركل دفتر نظارت سازمان جلسات متعددی برگزار و چگونگی انجام پروازها، نوع تعامل شركت های هواپیمایی با یكدیگر را مورد بحث و بررسی قرار داده و تدابیری برای بیرون آمدن از آزمون عملیات و سرویس دهی به مسافران اندیشیده شده است.

 

وی اظهارداشت: به شركت های هواپیمایی توصیه شده تا نسبت به سه محور اطلاع رسانی از طریق شماره تلفن های دریافت شده از مسافران به هنگام دریافت بلیت هواپیما، اطلاع رسانی توسط روسای ایستگاهها در داخل ترمینال ها و ارتباط نزدیك مدیران روابط عمومی ها و مسئولان عالی رتبه شركت ها با رسانه اهتمام لازم صورت گیرد.

 

مشاور رئيس سازمان هواپيمايی كشوری با بیان اینكه از مجموع ۴۴ هزار و ۸۸۹ صندلی پرواز، ۲۷ هزار و ۲۱ صندلی پرواز فعال در اختیار داریم، گفت: پروازهای انجام شده از آغاز پروازهای نوروزی قابل توجه بوده به گونه ای كه در دو روز گذشته حجم پروازها صرفا از فرودگاه مهرآباد كه در حالت عادی میزان پروازهای این فرودگاه به سایر استان‌ها ۲۸۰ الی ۳۰۰ پرواز بوده، به حدود ۴۰۰ پرواز رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار