کد خبر:۴۹۷۴۹۸

ایتالیا رتبه نخست جهانی انرژی خورشیدی را دارد

اتحادیه محیط زیست «لگامبیئنته» ایتالیا در گزارش سال ۲۰۱۵ خود اعلام کرد که انرژی تجدید پذیر در ۱۰۰ درصد شهرها گسترش یافته و این کشور توانسته با اجرای برنامه های گسترده، مقام نخست جهانی را از نظر انرژی خورشیدی بدست آورده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ایتالیا با استفاده از انرژی تجدید پذیر 38 درصد مصرف انرژی خود را تامین و بیش از 800 هزار دستگاه یا وحد جذب انرژی تجدید پذیر در سراسر این کشور کار می کند.

 

به عقیده این اتحادیه، ایتالیا از نظر تاثیر انرژی خورشیدی بر مصرف انرژی، نخستین کشور جهان محسوب می شود.

 

تولید انرژی از منابع تجدید پذیر در عرض سه سال از 84.8 به 118 تراوات ساعت (TWh) افزایش یافته است.

 

ایتالیا از طریق این تاسیسات و همچنین کاهش مصرف انرژی وارداتی از منابع فسیلی، تولید تاسیسات مضر برای محیط زیست را کاهش داد و قیمت انرژی نیز از 76 یورو برای هر مگاوات ساعت مصرفی به 48 یورو میان سال های 2008 تا 2014 پایین آمد.

 

تمامی شهرهای ایتالیا (8047 شهر) مجهز به حداقل یک نیروگاه خورشیدی فتوولتاییک می باشد و در شش هزار و 803 شهر نیز حداقل یک سامانه حرارتی خورشیدی نصب شده است. انرژی فتوولتاییک بیشترین گسترش را در میان شهرها یافته است و متوسط آن 176.5 مگاوات ساعت در قبال یک هزار شهروند با قدرت مطلق 9.7 مگاوات ساعت با توان پوشش کل نیاز انرژی برق آن است.

 

بر اساس داده های شرکت انتقال برق ایتالیا (ترنا)، در پایان سال 2014 میلادی مجموعا 18.854 مگاوات نصب شده است.

 

همچنین 700 شهر در ایتالیا مجهز به تاسیسات انرژی بادی است و بر اساس داده های ترنا، 14.9تراوات ساعت برق برابر با نیاز برق بیش از پنج میلیون و 500 هزار خانوار تولید می شود و همچنین 323 شهر در استفاده از انرژی بادی برای تولید و مصرف برق خودکفا هستند.

 

یک هزار و 160 شهر در ایتالیا نیز مجهز به نیروگاه های کوچک آبی هستند که مجموعا 1358 مگاوات ساعت برق تولید می کند و سالانه بیش از5.4 تراوات ساعت برابر با نیاز انرژی دو میلیون خانواده را تامین می کند.

 

در 10 سال اخیر منابع تجدید پذیر کمک بسزایی به تغییر سامانه تولیدو مصرف انرژی ایتالیا کرده و امروزه تاسیسات و نیروگاه های انرژی های تجدید پذیر، با رشدی مداوم در تمامی هشت هزار و 47 شهر این کشور گسترش یافته است و این در حالی که سال 2005 تنها 356 نیروگاه وجود داشت و در سال 2007 به سه هزار و 190 و در سال 2009 میلادی به شش هزار و 993 واحد افزایش یافته و مجموعا به تولید بیش از 38 درصد از برق مصرفی کمک می کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار