آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۸۱۷۹

«صدور انقلاب از منظر امام خمینی (ره)» روانه بازار نشر شد

کتاب «صدور انقلاب از منظر امام خمینی(ره)» اثر عباسعلی فرزندی از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ امام خمینی(ره) با نگرش توحیدی به جهان هستی و شناخت همه جانبه از تاریخ و به ویژه تاریخ معاصر و همچنین شناخت گسترده و عمیق از استکبار جهانی و دشمنان اسلام و آشنایی به شیوه‌های دشمنی آن‌ها نسبت به ملت‌ها و مسلمان‌ها، با تأکید بر ماهیت اسلام و انقلاب اسلامی و تکیه‌گاه انقلاب اسلامی، یعنی«مستضعفین جهان و ملت‌های مسلمان» مسئله «صدور انقلاب» را از محوری‌ترین وظایف جمهوری اسلامی اعلام کردند.

 

ایشان با تأکید بر اینکه «اسلام بین کشورهای مسلمان فرقی قایل نمی‌باشد  و پشتیبان تمام مستضعفین جهان است» یا اینکه «ما به پیروی از اسلام بزرگ، از جمیع مستضعفین دفاع می‌کنیم» اظهار امیدواری نمودند: «این نهضت به سایر بلاد اسلامی هم صدور پیدا بکند»، همچنین ایشان فرمودند: «ما انقلاب‌مان را به تمام جهان صادر می‌کنیم».

 

ایشان با نفی تفکر عدم صدور انقلاب فرمودند: «ما باید در صدور انقلابمان به جهان کوشش کنیم و تفکر اینکه ما انقلابمان را صادر نمی‌کنیم کنار بگذاریم».

 

تبیین مبانی و اصول حاکم بر «صدور انقلاب» و ارائه استراتژی صدور انقلاب از منظر امام خمینی(ره) موضوع‌های مورد توجه در این کتاب است؛ زیرا این سیاست پس از رحلت آن فقید فرزانه، توسط جانشین ایشان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنان مورد تأکید قرار گرفته و ادامه یافته است.

 

فصل اول، دربردارنده کلیات و مباحث نظری است که در 10 گفتار، طرح مسأله، تعریف مفاهیم، ابعاد و گستره صدور انقلاب و دیدگاه‌های متفاوت در این زمینه بیان شده است. در فصل دوم، چارچوب نظری صدور انقلاب شامل، مبانی، اهمیت، اهداف خط مشی و ابزار مورد توجه امام خمینی(ره) و همچنین عوامل زمینه‌ساز و موانع برای تحقق این موضوع مهم به صورت مشروح در نه گفتار مدنظر قرار گرفته است.

 

این کتاب در شمارگان 500 نسخه با قیمت 13 هزار تومان منتشر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار