آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۹۶۳
لاريجاني در مراسم بسيج سازندگي و پيشرفت:

بسيج به هيچ كس جز ولايت فقيه وامدار نيست

رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه بسيج به هيچ كس جز ولايت فقيه و ائمه اطهار وامدار نيست، از دستگاه‌هاي مختلف خواست تا بسترهاي لازم را براي نمود و حركت بسيج فراهم كنند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني مجلس، علي لاريجاني نماينده مردم قم و رئيس مجلس شوراي اسلامي ديروز چهارشنبه در مراسم بسيج، سازندگي و پيشرفت در دانشگاه قم اظهار داشت: اگر ملت ايران درك درستي از ولايت داشته باشد، كشور هيچگاه تهديد نمي‌شود.

وي با اشاره به سالروز شهادت امام باقر(ع) اقدام اين امام همام در پرورش نخبگان صالح در زمان ايشان پرداخت و افزود: كاري كه امروز بسيج بايد انجام دهد، پرورش نخبگان صالح و جذب افراد برگزيده‌اي است كه هم آراستگي ديني داشته باشند و هم جهادي باشند.

رييس قوه مقننه خاطر نشان كرد: توسعه كشور نيازمند داشتن روحيه جهادي و برخورداري از آگاهي دانش و علم و معرفت است.

لاريجاني گفت: بسيج باتوجه به اين كه از ظرفيت‌ ملي برخوردار است، بايد تلاشش بر اين باشد كه از حداكثر توان خود بهره‌ ببرد.

وي با اشاره به اينكه بسيج بايد استراتژي خود را منوط به آموزه‌هاي حضرت امام (ره) و فرمايشات مقام معظم رهبري قرار دهد، افزود: بسيج هنگامي در كارهايش موفق مي‌شود كه پيوندش را با روحانيت عميق‌ كرده و مسلكش را مسلكي منشعب از روحانيت قرار دهد.

نماينده مردم قم برخي اظهارات سطح پايين و گرايشات تصوف مأبانه‌ را راهي برخلاف نظر مراجع دانست و ادامه داد: ملت ما سابقه خوشي از كساني كه راهشان را از روحانيت جدا كرده‌اند، ندارد.

لاريجاني با تاكيد بر اينكه راه بسيج هميشه بايد با راه روحانيت هم پيوند و عجين باشد، گفت: بسيج بايد حركت مستمري باشد كه با فكر و اعتلاي ديني همراه شود تا به كمال بخشي از ديدگاه ديني برسد.

رييس مجلس خاطر نشان كرد: در جامعه ايران به دليل بالا بودن ظرفيت نخبگي،‌ هر كس قادر نيست پيشوايي را به عهده گيرد. به حق بايد پيشوايي آن را ولي فقيه عهده‌دار شود. به واقع راهبر بايد كسي باشد كه نگاه عميق و دور دست‌ها را در نظر گيرد نه مسائل خرد.

وي يادآور شد: مطالعه تاريخ ايران نشان دهنده اين است كه حركت‌هاي عظيم مردمي همواره با حركت‌هاي روحانيت عجين بوده است.

لاريجاني در ادامه افزود: در جريان حمله روس‌ها به بخش‌هايي از ايران و باز پس‌گيري اين مناطق توسط مردم و روحانيت، فتواي ميرزاي شيرازي و قيام تنباكو جريان مشروطه،‌ قيام سي‌تير 1331 و قيام 15 خرداد 1342، كه به رهبري امام (ره) و روحانيت انجاميد، همگي نشان دهنده نفوذ روحانيت در جامعه ماست.

وي با اشاره به اينكه بسيج آنجايي توفيق مي‌يابد كه مستمراً با ايجاد فكر،‌ مردم را به صحنه بكشاند، گفت: حركت بسيج بايد در راه استواري نظام، دفاع از كشور و ولايت باشد و از مباحث خرد ديگر بپرهيزد.

رييس مجلس با بيان اينكه بسيج به هيچ كس جز ولايت فقيه و ائمه اطهار وامدار نيست، خاطر نشان كرد: دستگاه‌هاي مختلف بايد بسترهاي لازم را براي نمود و حركت بسيج فراهم كنند.

وي در خاتمه اظهار داشت: اگر به راهنمايي‌هاي پيشواي خود، مقام معظم رهبري توجه كنيم، هيچ خطري كشور را تهديد نمي‌كند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار