کد خبر:۴۹۹۹۸۷
طهرانچی درگذشت استاد دانشگاه شهیدبهشتی را تسلیت گفت
درپی در گذشت عضو هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی، طهرانچی رئیس این دانشگاه پیام تسلیت صادر کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه شهیدبهشتی با صدور پیامی درگذشت حمیرا ندیمی عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه را تسلیت گفت.
در پیام طهرانچی آمده است: خبر درگذشت مرحومه حمیرا ندیمی موجب تأثر و اندوه فراوان شد. این ضایعه دردناک را به خانواده آن مرحومه، به ویژه همسر داغدار ایشان دکتر فیاض بخش و براداران گرامیشان هادی و حمید ندیمی و همکاران محترمشان تسلیت گفته، از درگاه ایزد منان برای آن مرحومه غفران الهی و برای بازماندگان اجر و صبر جزیل مسئلت دارم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.