آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۰۲۶

جلوگیری از ریزش نیروی کار در بنگاه‌ها/اجرای طرح‌ پایداری مشاغل

معاون وزیر کار گفت: کاهش نرخ بیکاری و جلوگیری از ریزش نیروی کار از دغدغه‌های جدی در بازار کار ایران است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ محمد امین سازگارنژاد با تاکید بر اینکه دغدغه و محوریت کاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اشتغال است، گفت: مهمترین اولویت سازمان در سال ۹۵ سفارش مهارت از بخش‌های اقتصادی و برنامه ریزی و آموزش این مهارت‌های خواهد بود.

 

معاون وزیر کار اظهارداشت: بسیاری از تعهداتی که دولت به مردم سپرده در قالب وظایف محوله به وزارت تعاون و کار و رفاه گنجانده شده و تمام تلاش وزارتخانه این است که به دقت تعهدات دولت را نسبت به جامعه و مردم عملیاتی کند.

 

وی با بیان اینکه موانع متعددی در مقابل با دولت است افزود: عده ای موفقیت‌های دولت را موفقیت‌های نظام نمی داند و این مشکلی جدی ترغیب امور و اهداف را با چالش روبرو می کند. دغدغه و محوریت کاری سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور اشتغال است، زیرا در استان و سطح ملی مشکلاتی از جمله نرخ بیکاری بالا، جلوگیری از ریزش نیروهای انسانی در بازار و خروج از بازار کار دغدغه جدی این سازمان است.

 

این مقام مسئول در وزارت کار با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه و به ویژه سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای پایداری شغلی و شاغلان در بازار کار تلاش می کند، افزود: در طول برنامه ششم توسعه یکی از اهداف ما آموزش‌های لازم به شاغلان به ویژه بر مبنای تحولات فنی روز است.

 

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه با بیان اینکه حفظ نیروی کار در بازار خیلی مهم است، تصریح کرد: در کشور ۳ میلیون و ۵۰۰ نفر بیکار وجود دارد که اگر دقت، مدیریت و سیاست‌گذاری نشود در بازار کار نیز ریزش به وجود خواهد آمد.

 

سازگار نژاد بیان داشت: سعی بر این می شود که آموزش مهارت‌ها از عرضه محور به سمت و رویکرد سفارش محور تبدیل شود و در این راستا ۷۰۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و ۸ هزار مرکز آموزش فنی و حرفه ای آزاد پاسخگویی سفارش مهارت و آموزش آنها خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار