آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۹۴۳

تداوم فعالیت‌های تعمیراتی پالایشگاه سوم پارس جنوبی در جنگ ۱۲ روزه

رئیس تعمیرات ابزار دقیق پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی از اجرای موفق دستورکار‌های تعمیراتی، مشارکت در راه‌اندازی دوباره واحد‌ها و تداوم فعالیت‌های تخصصی تعمیرات اساسی این مجتمع حتی در شرایط اضطراری کشور خبر داد.
تداوم فعالیت‌های تعمیراتی پالایشگاه سوم پارس جنوبی در جنگ ۱۲ روزه

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا آذربیگ روز چهارشنبه درباره عملکرد واحد تعمیرات ابزار دقیق پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی در تعمیرات اساسی ۱۴۰۴ اظهار کرد: این واحد با اتکا به توان فنی و تجربیات بالای کارکنان خود، موفق به اجرای دقیق و مؤثر دستورکار‌های تعمیراتی در این دوره شد.

وی با اشاره به همزمانی تعمیرات اساسی با شرایط اضطراری کشور در پی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: با تدابیر مدیریتی و برنامه‌ریزی دقیق، فعالیت‌های تعمیراتی به‌صورت کنترل‌شده ادامه یافت و پس از پایان شرایط اضطراری، این فعالیت‌ها با سرعت بیشتری از سرگرفته شد و به‌طور کامل به انجام رسید.

رئیس تعمیرات ابزار دقیق پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به دو محور اصلی فعالیت‌های این واحد در جریان تعمیرات اساسی گفت: باز کردن تجهیزات ابزار دقیق متصل به تجهیزات اصلی برای فراهم‌سازی شرایط برای انجام تعمیرات از سوی سایر گروه‌ها و سپس بستن و کالیبره‌کردن دوباره این تجهیزات، همچنین اجرای برنامه‌های تعمیرات پیشگیرانه (PM) که تنها در زمان توقف واحد‌ها امکان‌پذیر است، از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده در این دوره بود.

آذربیگ از انجام ۲۰ دستورکار غیربرنامه‌ریزی‌شده خبر داد و افزود: اجرای ۱۲۵ دستورکار تعمیرات پیشگیرانه، تعمیرات اصلاحی تجهیزات، تعمیرات پانل‌های کنترلی توربواکسپندر‌های واحد‌های شیرین‌سازی، تمیزکاری کابینت‌ها و کارت‌های کنترلی ESD و FGS و تعمیر ولو‌های کنترلی مهم با موفقیت در این تعمیرات انجام شد.

وی تصریح کرد: واحد تعمیرات ابزار دقیق پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی در راه‌اندازی دوباره واحد‌ها پس از اتمام تعمیرات اساسی نیز به‌صورت فعال در کنار همکاران بهره‌برداری برای رفع نواقص اتصالات، نشتی‌ها و کالیبراسیون تجهیزات مشارکت داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار