کد خبر:۵۰۲۱۵۲
فعال دانشگاهی خوزستان:

هفته هنر انقلاب اسلامی امسال هم در پیچ و خم برنامه‌های تکلیفی ماند!

فعال دانشگاهی خوزستان گفت: هفته هنر انقلاب اسلامی در خوزستان، امسال در خوزستان در عرصه هنری با پرداختن به برنامه‌های ویترنی و رسانه‌ای درجا زد و هنر انقلاب را باید از چنگال بخشنامه‌ها رها سازیم.

حامد صافی مدرس دانشگاه، شاعر، منتقد و فعال فرهنگی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز بیان داشت: آوینی های هنر انقلاب آنهایی هستند که بدون آنکه بخشنامه و تکلیفی از مافوق داشته باشند، در این عرصه فعالیت کنند.

 

وی افزود: خوزستان یکی از استان هایی است که در زمینه هنر انقلاب اسلامی حرف برای گفتن دارد، شاهد حرف من حرکت های خودجوش در طول سال است و نه تنها هفته هنر انقلاب.

 

صافی بیان داشت: امروز با وجود انجمن شعر آفتاب، می توانیم از پایگاه ویژه شعر انقلاب سخن بگوییم. انجمنی که بدون آنکه بخشنامه و تکلیفی داشته باشد برنامه های گوناگونی را در طول سال اجرا می کند.

 

 این شاعر انقلابی در ادامه تأکید کرد: دیگر شاخه های هنر انقلاب نیز با الگوپذیری از انجمن شعر آفتاب باید وارد میدان شوند و شورای مرکزی انجمن آفتاب اعلام آمادگی می کند که آماده مشاوره دادن به هنرمندان انقلابی خوزستان هستند،.

 

 صافی با اشاره به نشست های متعدد هنرمندان انقلابی اهواز خارج از محیط اداری گفت: هر گاه کار فرهنگی و هنری به بخشنامه ها معطوف شد کار ابتر مانده است. یک بال ادارات بودجه و بال دیگر نیرو و دغدغه است؛ غالبا این دو بال یا یکی از آنها ناتوانی به بار می آورد.

 

وی افزود: نمونه را هفته هنر انقلاب اسلامی امسال که در برنامه هایی ویترینی و بخشنامه ای در جا زد.بر نامه هایی که فقط به درد پر کردن تیترهای خبرگزاری ها می‌خورد.

 

این هنرمند بیان داشت: همه هنرمندان انقلابی خوزستان باید برای آغاز یک حرکت انقلابی در عرصه هنر خارج از محدودیت‌های اداری و به صورت کاملا جهادی وارد میدان شوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار