حمیدرضا ترقی مسئول بین الملل حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مواضع منفعلانه وزارت امور خارجه در برابر چهار بند ضدایرانی بیانیه کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی اظهار داشت: تجربه نشان داده که هیچ گاه دیپلماسی نگاه و لبخند مانع دشمنی و خصومتهای غرب و همپیمانانش در منطقه نشده است و همواره این نوع دیپلماسی موجب شده که جمهوری اسلامی گام به گام از اصول و دستاوردهای عزتمندانه خود عقب نشینی کند.
مسئول بین الملل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه دییلماسی لبخند در برابر زیادهخواهیها، تهمت و افتراهای بی اساس عوامل غربی در منطقه ناچار به انفعال و امتیازدهی میشود، ادامه داد: به نظر می رسد که همان توصیه مقام معظم رهبری بر ضرورت دیپلماسی انقلابی تنها راه پاسخ گویی به این نوع برخوردهای هم پیمانان آمریکا در منطقه است.
وی تصریح کرد: اگر ما از یک دیپلماسی انقلابی برخوردار باشیم و در مجامع بین المللی این نوع دیپلماسی را دنبال کنیم آن زمان نه آمریکا و نه کشورهای مطیع آن به خودشان اجازه نخواهند داد که به جمهوری اسلامی اهانت کنند و یا عزت و اقتدار نظام را مخدوش سازند.
ترقی بیان داشت: علی رغم اینکه غرب و هم پیمانانش در منطقه نقش اصلی را در تربیت، پرورش، تقویت و تجهیز تروریست ها دارند و عامل اصلی ناآرامی، ظلم، ستم و کشتار مردم مسلمان در منطقه هستند جمهوری اسلامی و محور مقاومت را متهم به حمایت از تروریسم می کنند.
مسئول بین الملل حزب موتلفه اسلامی با تاکید براینکه دولت باید به جای دیپلماسی نگاه و لبخند باید دیپلماسی انقلابی را دنبال کند، افزود: دیپلماسی انقلابی زمانی محقق می شود که از عناصر انقلابی در دیپلماسی کشورمان استفاده شود.
وی در توضیح دیپلماسی انقلابی عنوان کرد: دیپلماسی انقلابی که بارها مقام معظم رهبری براین نوع دیپلماسی تاکید داشته اند به معنای داشتن شهامت، شجاعت، رک گویی، بیان واقعیات و افشای ماهیت دشمن است؛ در این نوع دیپلماسی از هرگونه دو پلهو و غیرشفاف صحبت کردن پرهیز میشود؛ این دیپلماسی هیچ گاه موضع خود را در قبال استکبار جهانی تضعیف نمی کند و همواره روحیه استکبارستیزی خود را در قبال موضع گیری های غرب حفظ می کند همچنین موضع این دیپلماسی انقلابی در قبال دشمن اصلی ملت ایران یعنی آمریکا و صهیونیست کاملا مشخص و شفاف بوده و از بیان آن هرگز امتناع نمی کنند.
ترقی یادآور شد: این موضع انقلابی تحت تاثیر محاسبات غلط غرب قرار نمی گیرد؛ این دیپلماسی متاثر از تهدیدات غرب و فضاسازی های غربی نیست و در پازل آن بازی نمی کند؛ مهم ترین ملاک این دیپلماسی حمایت از مستضعفین و آزادی خواهان جهان و تداوم موضع «نه شرقی و نه غربی» حضرت امام (ره) در سیاست خارجی و حفظ استقلال کشور در قبال زیاده خواهی های غرب و شرق است.
وی افزود: این دیپلماسی مبتنی بر ایدئولوژی اسلامی و هدایت های ولایت فقیه و رهبری نظام اسلامی است که می تواند عزت کشور را براساس حکمت و مصلحت در سیاست خارجی تضمین کند.
مسئول بین الملل حزب موتلفه اسلامی افزود: دیپلماسی کنونی دولت تدبیرو امید به دلیل فاصله ای که با دیپلماسی انقلابی دارد دچار انفعال شده است؛ به طور مثال زمانی که دیپلماسی دولت تدبیر و امید با سیاست خارجی دولت قبل که یک سیاست انقلابی را پیش گرفته بود را مقایسه می کنیم به تفاوت هایی در این زمینه می رسیم؛ در حالی که احمدینژاد در سفر خود به عربستان با استقبال رسمی پادشاه این کشور مواجه می شود اما به وزیر بهداشت دولت کنونی برای سفر به این کشور حتی ویزا نمی دهند و با زائرین ایرانی برخوردی نادرست انجام می دهند؛ این در حالی است که شاید دولت تدبیر و امید همگرایی با عربستان در مسائل منطقه ای داشته باشد.
ترقی در پایان خاطرنشان کرد: این در حالی است که در گذشته هیچ کشوری جرئت چنین برخوردهایی را در قبال کشور ما نداشت.