چیزی درخصوص تغییرات در مسئولین دانشگاه تهران نشنیده‌ام
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۱۴۸
سرسنگی باز هم تکذیب کرد؛

چیزی درخصوص تغییرات در مسئولین دانشگاه تهران نشنیده‌ام

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در مورد تغییرات احتمالی درمسئولین این دانشگاه، گفت:  من به عنوان معاون فرهنگی دانشگاه تهران این قضیه را نشنیدم.

مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص خبر تغییرات گسترده در دانشگاه تهران گفت: من چیزی در این خصوص نشنیدم.

 

وی در پاسخ به این که معاون فرهنگی هم جزو برنامه تغییرات رئیس دانشگاه تهران است گفت: اگر شما چیزی شنیده‌اید به نقل از همان منبع بزنید و گرنه من به عنوان معاون فرهنگی دانشگاه تهران این قضیه را نشنیدم. در مورد مسئله‌ای که صحت ندارد چه بگویم.

 

وی در مورد اعتراضات روز گذشته دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی گفت: اعتراضات دانشجویان به احضار تعدادی از دانشجویان به کمیته انضباطی بود. تعدادی از دانشجویان خلاف کردند و مطابق قانون باید جوابگو باشند.

 

سرسنگی در مورد علت احضار این دانشجویان به کمیته انضباطی گفت: من در خصوص تخلف این دانشجویان نمی‌توانم صحبت کنم چون غیرقانونی است و امکان دارد به کمیته بیایند و ادله‌ای بیاورند برای شورایی که در کمیته انضباطی است و با این ادله مشخص شود کسی از آنها شکایت کرده شکایتش درست نبود، ما تا قبل از اینکه حکمی صادر نشود نمی‌توانیم دلیل احضار دانشجویان را به کمیته انضباطی اعلام کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان به کمیته مراجعه کرده و از دلایل احضار به کمیته مطلع هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار