آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۶۱۸
آیت الله قرهی در همایش ملی بررسی ماهیت تشیع انگلیسی:

متاسفم که عده ای «امام جامعه» را «رهبر» می‌نامند

گفت: باید واژه امام را برای رهبر انقلاب استفاده کنیم و با این کار تمرین برای دوران ظهور صورت گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ آیت‌الله روح‌الله قرهی مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) روز گذشته در همایش ملی «بررسی ماهیت تشیع انگلیسی» در تالار سوره حوزه هنری با تاکید بر اینکه نیازمند جلسات بیشتری برای معرفی اسلام ناب هستیم، گفت باید بررسی کنیم که آیا تشیع انگلیسی متعلق به زمان ما است یا نه که البته وجود این جریان واقعیت دارد.

 

وی تاکید کرد: تمام جریان‌های دنیا از زمان هبوط آدم تا اکنون بر دو مدار حق و باطل  استوار شده است.همیشه یک طرف شیطان و یک طرف دیگر الله است و ما در بین این دو جبهه باید انتخاب کنیم.

 

مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج)، خاطرنشان کرد: وقتی یک جریان حق در عالم جلوه می‌کند دشمنان در آن جریان نفوذ می‌کنند تا آن را از بین ببرند.عده‌ای نیز با امتزاج حق و باطل شبهه ایجاد می‌کنند، مرجع سازی کرده و اهل حق را از حقیقت دور می‌کنند و برخی به لباس حق و مرجعیت می‌آیند و بدعت‌گذاری می‌کنند. باید دانست که سنت همان است که پیامبر (ص) فرمود و بدعت غیر از آن است.

 

آیت الله قرهی افزود: نکته دیگر اینکه دشمن را دست کم نگیریم، هر چند ناتوان باشد؛ چرا که یک مرتبه برای اسلام گرفتاری ایجاد می‌کند، علی(ع) فرمود هر کس از دشمن غافل شود، دسیسه‌ها را خواهد دید. ما گاهی غفلت می‌کنیم مخصوصا از حوزه‌ها.

 

این استاد اخلاق با بیان اینکه باید به مباحث امام و امت در قرآن و روایات توجه کنیم، تصریح کرد: در این زمینه‌ها خیلی باید کار شود؛ برای اینکه در امان باشیم و این جریانات انحرافی را از بین ببریم تنها یک راه وجود دارد و آن اینکه بحث امام و امت را جا بیاندازیم.

 

وی در خاتمه با ابراز تاسف از اینکه پس از رحلت امام خمینی(ره) عده‌ای امام جامعه اسلامی را رهبر نامیدند، گفت: باید واژه امام را برای رهبر انقلاب استفاده کنیم و با این کار تمرین برای دوران ظهور صورت گیرد. برخی اوقات خیلی‌ها حتی آقا را دوست دارند ولی نمی‌گویند امام اما باید جرات کنیم و بگوییم امام خامنه‌ای.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار