آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۸۶۵
در حاشیه سفر به گرگان مطرح کرد

عارف: ریاست مجلس برای گروهی است که اکثریت را به دست آورد

منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس دهم درباره ریاست مجلس دهم گفت: این بحث آینده و مجلس است و ریاست مجلس برای گروهی است که اکثریت نمایندگان را به دست آورد و باید دید که اکثریت از آن کدام گروه است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،‌ محمدرضا عارف عصر امروز در گفت‌وگویی کوتاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیش‌بینی‌ها برای مرحله دوم انتخابات این است که مردم با نشاط بیشتر برای اعتلای نظام در مرحله دوم حضور خواهند یافت و پیش‌بینی مشارکت 55 تا 60 درصدی مردم در انتخابات است.

 

وی درباره ریاست مجلس دهم گفت: این بحث آینده و مجلس است و ریاست مجلس برای گروهی است که اکثریت نمایندگان را به دست آورد و باید دید که اکثریت از آن کدام گروه است.

 

منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس دهم گفت: پیام مردم تغییر است و ان‌شالله من نیز در خدمت مردم خواهم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۹
مگر اقای عارف به این راحتی میشه پستی را از کسی گرفت.بعضی ها بدشون نمیاد پست ها موروثی بشه.
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار