آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۱۷۳
بسیج دانشجویی قزوین طی بیانیه‌ای عنوان کرد

نفوذ سازمانی دشمن از کانال برخی مسئولان استانی

در پی اعتراض به برگزاری کنسرت اخیر در استان قزوین بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی استان با صدور بیانیه‌ای نفوذ سازمانی دشمن را از کانال برخی مسئولان استانی عنوان کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی استان قزوین در پی اعتراض به کنسرتی که اخیراً در استان قزوین برگزار شد، آمده است: امروز نفوذ دشمن یکی از تهدیدهای بزرگ بوده و نفوذ امنیتی چیز کوچکی نیست؛ اما در مقابل نفوذ فکری، فرهنگی و سیاسی کم‌اهمیت است و در این راستا دشمن سعی می‌کند در زمینه‌ فرهنگی، باورهای جامعه را دگرگون کرده و باورهایی را که این جامعه را سرپا نگه داشته است، جابه‌جا کند.

 

این بیانیه خاطرنشان می‌کند: بنا بر انتشار خبری در یکی از پایگاه‌های اینترنتی در 26 فروردین‌ماه 95 استاندار در جلسه مشترک کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی و ستاد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با اشاره به برگزاری کنسرت موسیقی پاپ در قزوین اظهار کرد، باید با موسیقی‌های سنتی، انقلابی و استفاده از سایر مباحث فرهنگی کار را آغاز کرد و با شناخت دقیق از جامعه و متناسب با نیازهای آن وارد عرصه شد و با استفاده از مناسبت‌های مذهبی، انقلابی و نیز با برنامه‌های بدون حاشیه و کنترل بیشتر نیاز جامعه را برآورده ساخت.

 

این بیانیه تصریح می‌کند: به دنبال آغاز خوب و کارهایی با حساسیت کمتر مانند جشنواره بازی و اسباب‌بازی هستیم که به همراه موسیقی سنتی برگزار شود و مردم هم از آن لذت بردند که در این راستا باید متناسب با سلیقه مخاطبان خود به دنبال موسیقی‌های حلال و بدون مفسده بود و با نگاه مسئولانه و روش‌های معقول در حوزه هنر، شعر و موسیقی وارد عمل شد و فضای ذهنی مسئولان به سمتی هدایت شود که در برابر مطالبات اجتماعی مانند برگزاری کنسرت‌های پاپ به درستی برخورد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار