
کد خبر:۵۰۴۸۹۸
سقوط قیمت نفت بهرغم کاهش تعداد دکلهای حفاری آمریکا/ نفت برنت ۴۴ دلار
در پی برداشت سود معاملهگران بعد از سه هفته رشد نفت، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بیش از یک درصد سقوط کرد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از رویترز، هر بشکه نفت برنت با افتی 59 سنتی نسبت به آخرین جایگاه جلسه گذشته خود 44 دلار و 52 سنت معامله شد. قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت نیز با 67 سنت کاهش به 43 دلار و 6 سنت رسید. تحلیلگران معتقدند این افت قیمت ناشی از برداشت سود معاملهگران پس از سه هفته رشد قیمتها بوده است.
آمار بازار نشان میدهد در هفته گذشته مقدار جایگاههای باز روی افزایش قیمت نفت WTI به سطوح قبل از ژوئن 2015 بازگشته است در حالی که انتظارات برای سقوط قیمت به مقادیر پایین سال 2016 نزدیک شده است.
معاملهگران همچنین اعلام کردند سقوط نفت ناشی از رشد دلار در روز جمعه بوده است. در آخرین روز معاملات هفته گذشته و پس از اعلام بانک مرکزی ژاپن مبنی بر گسترش سیاستهای تسهیل پولی، دلار در برابر ارزهای دیگر با رشد قابلتوجهی مواجه شده بود.
دلار قویتر باعث میشود تا واردات سوخت برای کشورهای دارای واحدهای پولی دیگر گرانتر شده و موجب ضربه به تقاضا شود. بانک مورگان استنلی اعلام کرد رشد اخیر به طور وسیعی ناشی از سرمایهگذاری صندوقهای تامینی بوده است در حالی که افزایش احتمالی تولید از سوی اوپک و کندی رشد اقتصادی در بازارهای نوظهور میتواند موجب کاهش تقاضا شود.
کاهش قیمت نفت در روز دوشنبه در حالی رخ داده که تعداد دکلهای حفاری آمریکا برای پنجمین هفته متوالی کاهش یافته است.
هفته گذشته تعداد کل دکلهای حفاری آمریکا به 343 دکل رسید. این در حالی است که بر اساس آمار شرکت خدمات نفتی بیکرهیوز، تعداد دکلها در همین موقع از سال گذشته بیش از 700 دکل بوده است. از زمان فروپاشی بازار نفت خام و کاهش 70 درصدی قیمت نفت از اواسط سال 2014 تاکنون شرکتهای انرژی میزان حفاری نفت و گاز خود را به شدت کاهش دادهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.