آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۳۷۳

ره‌پیک: شمارش آرای مرحله دوم انتخابات مجلس به اتمام رسیده است

سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه شمارش آرای مرحله دوم انتخابات مجلس به اتمام رسیده است، گفت: آراء و شمارش آراء در هیأت‌های اجرایی و هیأت‌های نظارت باید با یکدیگر تطبیق داده شود که براین اساس تعداد اندکی از حوزه‌های انتخابیه باقی مانده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیامک ره‌پیک سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات در گفت‌وگو با شبکه خبر درباره روند نظارتی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: درباره وضعیت عمومی حوزه‌های انتخابیه از جهت شمارش آراء باید بگویم، شمارش آراء به اتمام رسیده اما چون آراء و شمارش آراء در هیأت‌های اجرایی و هیأت‌های نظارت باید با یکدیگر تطبیق داده شود، تعداد اندکی از حوزه‌های انتخابیه باقی مانده که به نظرم در ساعات آینده این کار هم به اتمام خواهد رسید، آمار هر 2 هیأت باید تطبیق داده شود و ان‌شاءالله وضعیت انتخابات در مرحله دوم به طور کامل مشخص خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه بعد از این مراحل، مرحله رسیدگی به شکایات آغاز می‌شود، گفت: همانطور که در اطلاعیه‌های روز گذشته شورای نگهبان اعلام شد، هم مردم عزیز و هم تمام افرادی که احساس می‌کنند مشکلی از نظر آنها در انتخابات وجود داشته می‌توانند شکایات خودشان را هم به هیأت‌های اجرایی و هم به شورای نگهبان اعلام کنند.

 

ره‌پیک بر همین اساس یادآور شد: مردم ظرف یک هفته فرصت دارند شکایات را به صورت مستند به شورای نگهبان اعلام کنند، بعد از اینکه پرونده هر حوزه انتخابیه از جهت مستندات اعتراضی، شکایات یا هر نوع مدرکی که می‌تواند در بررسی وضعیت برگزاری انتخابات در آن حوزه مؤثر باشد، کامل شد، در شورای نگهبان مطرح می‌شود و شورای نگهبان هم پرونده هر حوزه انتخابیه را بررسی خواهد کرد و نسبت به تأیید یا عدم تأیید انتخابات آن حوزه انتخابیه اظهارنظر خواهد کرد.

 

سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات در پایان خاطرنشان کرد: پس از اینکه این کار انجام شد و انتخابات آن حوزه مورد تأیید قرار گرفت، در واقع کار تمام شده و مراحل بعدی برای صدور اعتبارنامه‌ها و تشریفات دیگر انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار