آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۵۱۲
با ابلاغ معاون اول رئیس جمهور انجام می‌شود

عرضه جو و ذرت دامی از طریق بورس کالا انجام می‌شود

مصوبه دولت در مورد تعیین محصولات ذرت و جو در کلیه استان‌ها به منظور عرضه در بورس کالای ایران ابلاغ شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه رسمی کشور، هیأت وزیران در جلسه 29 فروردین 95 به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و به استناد اصل 138 قانون اساسی و ماده 33 قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی تصویب کرد:

 

اولاً محصولات ذرت و جو در کلیه استان‌ها به منظور عرضه در بورس کالای ایران تعیین می‌شوند.

 

ثانیاً هزینه‌های تبعه عرضه در بورس کالای ایران با پیشنهاد مشترک وزارت جهاد کشاورزی و شرکت بورس کالای ایران و تائید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تعیین می‌شود.

 

همچنین در این مصوبه آمده است: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور موظف است مابه‌التفاوت قیمت تضمینی محصولات ذرت و جو در مصوبه شورای اقتصاد را با قیمت تعیین شده در تابلوی بورس کالا ظرف 2 هفته به تفکیک از محل اعتبارات مصوب قانون بودجه سال 95 کشور پس از ابلاغ قانون تأمین نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار