به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، سومین دوره متمرکز آموزش داستاننویسی «آل جلال» برای بیش از 200 نفر از داستاننویسان جوان کمتر از 30 سال و با حضور تعدادی از چهرههای شاخص ادبیات داستانی به مدت 3 روز در مجتمع فرهنگی آدینه تهران برگزار میشود.
در این دوره، اساتید و داستاننویسان شناختهشدهای همچون گلعلی بابایی، محمدرضا بایرامی، محمدرضا جوادی یگانه، محمدجواد جزینی، مجید قیصری، ابوالفضل حری، احمد دهقان، شهریار عباسی، علیاصغر سیدآبادی و محمدناصر زاده برای نویسندگان جوان کلاس آموزشی برگزار خواهند کرد.
همچنین در این دوره و در پایان هر روز، نویسندگان جوان در جلسات پرسش و پاسخ عمومی با موضوع داستاننویسی که با حضور اساتیدی چون ابراهیم زاهدی مطلق، قاسمعلی فراست، محمدعلی قربانی و حبیب یوسفزاده برگزار میشود، شرکت میکنند.
در این دوره که روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه، 16 تا 18 اردیبهشتماه و همزمان با برپایی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در این شهر برگزار میشود، نویسندگان جوان با موضوعاتی چون روایتگری در داستان، دیالوگنویسی، آداب مستندنگاری، زوایای مختلف آثار عامهپسند، روستایینویسی، بررسی اجزا و امکانات سوژه و... بیشتر آشنا خواهند شد.
شرکتکنندگان در روز پایانی این دوره به همراه اساتید و مسئولان بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان در بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب حضور یافته و به بازدید از آن خواهند پرداخت.
شرکتکنندگان در این دوره از طریق ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها پذیرش و به بنیاد شعر و ادبیات داستانی معرفی شده بودند.
همچنین به فاصله یک هفته بعد از این دوره و در روزهای پایانی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران، دومین دوره متمرکز آموزشی شعر برای علاقهمندانی از سراسر کشور در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار میشود.
بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان پیش از این 2 دوره متمرکز آموزش داستاننویسی موسوم به آل جلال در آبان و اسفند سال گذشته و یک دوره متمرکز آموزش شعر در حاشیه برگزاری دهمین جشنواره بینالمللی شعر برگزار کرده و تا به حال بیش از 400 هنرجو و علاقهمند به ادبیات را در این دورهها شرکت داده است.