آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۸۱۰
معاون دانشجویی دانشگاه علامه مطرح کرد

از تغییرات ساختاری تا افتتاح ساختمان فرهنگی مجتمع سلامت در هفته خوابگاه‌ها

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به برنامه‌های هفته خوابگاه‌ها گفت: اقدامات زیادی در این مدت برای دانشجویان در خوابگاه‌هایی مثل خوابگاه شهید همت انجام شده و برنامه‌های آتی تغییر درب ورودی خوابگاه شهید همت و افتتاح ساختمان فرهنگی مجتمع سلامت خواهد بود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص برنامه‌های این دانشگاه در هفته خوابگاه‌ها گفت: ۹۰۰ اتاق دانشجویی با ۳۰۰۰ دانشجو برای خود یک شهرک بزرگ با ساکنانی از طیف‌های مختلف است که کنار هم یک سبک زندگی متفاوت و مهم را تجربه می‌کنند و هفته خوابگاه‌ها رویکردی است تا اهمیت این سبک زندگی را یادآوری کند.

 

 وی افزود:هفته خوابگاه های دانشجویی» مناسکی سنتی است که سنگ بنای آن سال ها است در دانشگاه علامه طباطبائی گذاشته شده است. معاونت دانشجویی دانشگاه در مراسم امسال هفته خوابگاه ها مثل سال‌های گذشته برنامه های متنوعی را برای دانشجویان، تدارک دیده است.

 

به گفته معاون دانشجویی دانشگاه علامه برنامه‌هایی در بین ۶ خوابگاه دانشجویی پسرانه و سه خوابگاه دخترانه با توجه به امکانات خوابگاه و جنسیت دانشجویان اجرا خواهد شد، هفته خوابگاه ها با تئاتر خیابانی توسط دانشجویان در محیط خوابگاه با عنوان «افتتاحیه جشن خوابگاه ها» از عصر جمعه آتی آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.جشنواره غذاهای محلی یکی از این برنامه‌ها می‌باشد که هدف از آن شناخت تفاوت‌های فرهنگی اقوام مختلف ایران و به نمایش گذاردن هنر آشپزی و سلیقه دانشجویان داوطلب است. یکی از برنامه های این هفته مسابقه «ویژگی های هم اتاقی خوب» است که علاقه مندان می توانند از طریق آدرس الکترونیک moshaver@atu.ac.ir  در آن شرکت کنند.از دیگر برنامه ها پخش و نقد و بررسی فیلم و برگزاری کارگاه های مختلف از جمله اشتغال، ازدواج و غیره با حضور کارشناسان و افراد موفق  در خوابگاه های دانشجویی است.


 سلیمی بجستانی، با اشاره به اینکه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برنامه ای با عنوان «انتخاب اتاق برتر» را به دانشگاه ها ابلاغ کرده است با ابراز امیدواری از اینکه تیم جدید مدیریت فرهنگی دانشگاه علامه در این مهم، اصرار و علاقه قلبی دارند می گوید: «این کار بسیار مهم است چرا که از خیلی ابعاد ما نگران وضعیت بهداشت، نظم و امنیت روانی در اتاق های دانشجویی هستیم.»
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار