اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
یکی از دانشجویان ساکن در کوی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص مشکلات خوابگاه های دانشگاه تهران گفت: یکی از مسائلی که دانشجویان خوابگاهی را با مشکل مواجه کرده تفاوت امکانات کوی دانشگاه با سایر خوابگاه های سطح شهر است. دانشجویانی که ساکن کوی هستند دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند و امکانات به مراتب بهتری نسبت به دانشجویان سطح شهر دارند، در حالیکه خوابگاه های سطح شهر به لحاظ امکانات واقعا در مضیقه هستند و حتی بدیهی ترین امکانات مثل سرویس بهداشتی و حمام آنها دچار مشکل است و مناسب دانشجویان نیست؛ حتی در برخی خوابگاه های سطح شهر برای دانشجویان سال اولی ساعت استفاده از حمام را محدود کرده اند.
دانشجوی دانشگاه تهران با اشاره به وضع قوانین جدید در برخی خوابگاه های سطح شهر گفت: جدیدا برخی خوابگاه های سطح شهر ساعت ورود و خروج دانشجویان را کم کرده اند، برای مثال قبل از ساعت ۹ درب ورودی بسته می شود و دانشجویان نمی توانند تردد کنند. این قوانین را خوابگاه های خودگردان وضع کرده اند که خیلی عجیب و غریب است و اتفاقات بدتر از این هم می افتد.
وی در ادامه اضافه کرد: از دیگر مسائلی که بارها به مسئولین دانشگاه تذکر داده شده، نبود امنیت توسط خوابگاه های سطح شهر و حتی کوی دانشگاه است؛ چرا که زورگیری در اطراف خوابگاه ها بسیار زیاد است. برای مثال هفته گذشته ساعت ۴ بعدازظهر از دانشجویان زورگیری کردند. این اتفاق مدام در اطراف خوابگاه ها می افتد اما تاکنون به آن رسیدگی نشده است. اگر در یک جمع پنج نفره دانشجویان ساکن خوابگاه دانشگاه تهران بنشینیم زورگیری برای یک نفر آنها اتفاق افتاده است و حالا تبدیل به یک امر طبیعی شده و حتی دانشجویان دیگر از این اتفاقات تعجب نمی کنند.
دانشجوی دانشگاه تهران ادامه داد: تردد دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشگاه تهران از ساعت ۷ بعدازظهر به بعد به دلیل این ناامنی ها بسیار مشکل است، به همین دلیل این اتفاقات ممکن است برای هر دانشجویی بیفتد.
وی گفت: بارها این مسئله را عنوان کردیم که دانشگاه با کمک نیروی انتظامی این مشکل را حل کند، اما تاکنون هیچ اقدامی نشده است.
دانشجوی دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به اقدامات مسئولین دانشگاه در وارد کردن رستوران های زنجیره ای به محیط دانشگاه و خوابگاه ها گفت: پیش بینی می شود این اقدام مسئولین دانشگاه حرکت آرامی به سمت خصوصی سازی خوابگاه است.
وی ادامه داد: غذاهای خوابگاه، تعداد خوابگاه های خود گردان و رستوران ها افزایش پیدا کرده و حتی سرویس های رفت و آمد خوابگاه ها را با اضافه کردن دستگاه های کارت خوان می خواهند پولی کنند و دلیل این کار را استفاده نکردن افراد دیگر از این سرویس ها عنوان می کنند؛ در صورتی که به نظر می رسد می خواهند با یک فضای آرام، امکانات خوابگاه ها را خصوصی کنند.
این دانشجو گفت: نگاه خیلی بدی هم نسبت به دانشجویان ساکن کوی وجود دارد و آن نگاه امنیتی است که اجازه تردد دانشجویان دانشگاه تهران که ساکن خوابگاه های سطح شهر هستند را به کوی نمی دهند، که این یک فاجعه برای دانشگاه تهران است. حتی اگر برنامه ای برگزار کنند دانشجویان را جداسازی می کنند تا نتوانند به کوی دانشگاه تردد داشته باشند؛ به نظر می رسد چون کوی دانشگاه همیشه وضعیت اعتراض آمیز داشته، میزان خدمات دهی به این دانشجویان به دلیل آرام نگه داشتن آنها متفاوت است و مهم این است که صدای دانشجویان کوی دانشگاه در نیاید.