برگزاری دومین جشنواره فرهنگی، هنری و آشپزی در دانشگاه آزاد یاسوج
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۸۸۰

برگزاری دومین جشنواره فرهنگی، هنری و آشپزی در دانشگاه آزاد یاسوج

حجت‌الاسلام غفاری، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد یاسوج از برگزاری دومین جشنواره فرهنگی، هنری و آشپزی در دانشگاه آزاد یاسوج خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام غفاری، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد یاسوج از برگزاری دومین جشنواره فرهنگی، هنری و آشپزی در دانشگاه آزاد یاسوج خبرداد.

 

وی افزود: جشنواره هایی که برای دومین بار در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار می شود، فضای خوبی برای هنرمندان به وجود آورده است که توانایی های خود را هم در زمینه فرهنگ و هنر و هم در زمینه آشپزی به نمایش بگذارند.

 

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد یاسوج تصریح کرد: اخرین مهلت ارسال اثار برای جشنواره فرهنگی،هنری ۹۵/۲/۲۵خواهد بود و زمان برگزاری جشنواره آشپزی که به صورت صحرایی در محوطه دانشگاه برگزار می شود ۹۵/۲/۲۸در محوطه دانشگاه خواهد بود.

 

غفاری گفت: در پایان و داوری آثار برای نفرات برتر تا سقف ۳/۰۰۰/۰۰۰ریال جایزه در نظر گرفته شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار