کد خبر:۵۰۹۴۶۴
معاون خدمات شهری شهرداری تهران خبر داد

کاهش چشمگیر نقاط آبگیر در پایتخت

معاون خدمات شهری شهرداری تهران از کاهش چشمگیر نقاط آبگیر در پایتخت خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی عبداللهی معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به کاهش چشمگیر نقاط آبگیر در شهر تهران گفت: در سطح مناطق 22 گانه به صورت مرتب لایروبی نهرها و جوی های آب انجام می شود تا زمان بارش باران با مشکلی مواجه نشویم .


معاون خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه در مقایسه با سال های گذشته میزان آب گرفتگی معابر به شدت کاهش یافته است افزود: آب گرفتگی آنچنانی در شهر تهران نداریم و میزان آب گرفتگی ها در مناطق انگشت شمار است.


وی با تاکید بر اینکه وضعیت آب گرفتگی در شهر تهران بهبود چشمگیری طی سال های گذشته داشته است ، یادآور شد: تمامی نقاط آب گرفته در مناطق شناسایی شده اند تا در صورت بارش باران با آب گرفتگی معابر و نهرها روبرو نشویم.


عبداللهی با اشاره به اینکه آب گرفتگی زمانی رخ می دهد که بارش بسیار شدید باشد تصریح کرد: این موضوع نیز در حالیست که با بارش زیاد باران ممکن است نهرها و کانال ها جوابگو نباشند که در آن زمان نیز آب گرفتگی جزیی خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار