به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو سردار داوود عامری معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح و دبیر همایش ملی فرهنگ دفاعی صبح امروز در نشست خبری که به منظور برگزاری این همایش ملی با اصحاب رسانه برگزار شد اظهار داشت: دفاع جزئی از هویت یک جامعه است و این عبارتی است که بارها با مضامین گوناگون از مقام معظم رهبری شنیده ایم.
وی ادامه داد: همه می دانیم که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و وجهه تمایز انقلاب اسلامی با سایر انقلاب ها فرهنگ است و فرهنگ مقوله اصلی کشور در نظام جمهوری اسلامی محسوب می شود فرهنگ ما یکی از زیرساخت های نظام نیز به حساب می آید.
عامری تاکید کرد: صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقابله با فرهنگ های مهاجم نسبت به جامعه به معنای فرهنگ دفاعی تلقی می شود فرهنگ دفاعی استحکام بخش ساخت درونی نظام محسوب شده و به معنای صیانت از همه ارزش های ملی و انقلاب اسلامی به شمار می رود.
دبیر همایش ملی فرهنگ دفاعی تصریح کرد: اساسا فرهنگ دفاعی در تمامی عرصه های گوناگون با کارکردهای مختلف تعریف می شود.
عامری با تاکید براینکه فرهنگ دفاعی فراتر از فرهنگ و تفکر بسیجی و دفاع مقدس است خاطرنشان کرد: فرهنگ دفاعی یک مفهوم عالی در مفهوم کلی فرهنگ است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری همایش ملی فرنگ دفاعی در کشور یادآور شد: این همایش صبح روز یکشنبه در دو نوبت صبح و عصر با حضور جمعی از مسئولان کشوری، لشکری، نخبگان و اساتید دانشگاه برگزار می شود.
عامری در خصوص مدعوین و سخنرانان این همایش خاطر نشان کرد: برای سخنرانی مراسم افتتاحیه از رئیس جمهور دعوت شده و وی تاکنون برای حضور در این همایش اعلام موافقت داشته است.
دبیر همایش ملی فرهنگ دفاعی اظهار داشت: هم چنین قرار است در مراسم افتتاحیه مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و یکی از مسئولان لشکری و فرماندهان نظامی به سخنرانی بپردازند.
وی یادآور شد: نوبت بعدازظهر این همایش به صورت تخصصی که متشکل از 4 کمیسیون تخصصی با مشارکت نخبگان کشور است برگزار می شود و بیش از 100 مقاله در زمینه ابعاد مختلف فرهنگ دفاعی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
عامری تصریح کرد: هم چنین قرار است هشت نفر از برگزیدگان و صاحبان مقالات برتر ارائه مختصری از مقالات خود داشته باشند.
دبیر همایش ملی فرهنگ دفاعی پیرامون محورهای همایش ملی فرهنگ دفاعی یادآور شد: نگاه به حوزه مفهوم شناسی و مبانی تئوریک فرهنگ دفاعی نگاه به ابزارها و مولفه های این حوزه و هم چنین نگاه به مفاهیم کلامی و نظری فرهنگ دفاعی از جمله محورهای این همایش به شمار می رود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: قرار است تا پایان سال جاری نشست تخصصی با مشارکت دستگاه های مختلف در زمینه تدوین فرهنگ دفاعی در کشور برگزار شود.