آسیب های محیط زیست در ایران بیشتر از متوسط جهانی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید حمیدرضا طیبی روز پنجشنبه در اختتامیه گردهمایی تشکل های زیست محیطی دانشجویی افزود: بر اثر استفاده های غلط و نابجا آسیب های فراوانی به محیط زیست کشور وارد شده است که عدم تربیت صحیح در خانه و مدرسه یکی از عمده ترین دلایل این آسیب ها به شمار می رود.
وی ادامه داد: بر اثر همین تربیت های غلط مواردی همچون رها کردن زباله ها در محیط زیست به راحتی انجام می شود که این رفتار آگاهانه و بر اثر نارضایتی ها و یا با ناآگاهی در خصوص ضرورت و اهمیت حفاظت از محیط زیست است.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور بیان کرد: نبودن عدالت در جامعه محیط زیست را با مخاطره مواجه می کند و مشکلاتی همچون بیکاری و نبود شرایط کاری مناسب و مشکلات متعدد اجتماعی منجر به وارد آمدن آسیب هایی به محیط زیست می شود.
طیبی اظهار داشت: عدم توسعه علم و فناوری و فعالیت های دانش بنیان و استفاده نادرست از منابع اصلی اعم از آب، خاک و هوا در حالیکه این منابع محدود هستند منجر به آسیب های جدی در محیط زیست می شود.
وی تاکید کرد: باید با روش ها و شیوه های علمی از منابع اصلی استفاده کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به نبود قوانین بازدارنده از تخلفات زیست محیطی گفت: نمود پیدا کردن بیش از اندازه مسائل سیاسی و جایگزینی حاشیه به جای متن باعث سوء استفاده سودجویان و در نهایت آسیب رساندن به محیط زیست می شود.