آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۰۰۹۸

زنان بیوه داعش؛ جاسوسان جدید در عراق

بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر دیگر از سال ۲۰۱۴ با تصرف عراق از سوی داعش آواره شده اند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تلویزیون العالم، گروه تکفیری صهیونیستی داعش از زنان بیوه سرکردگان این گروه و القاعده که به هلاکت رسیدند، برای جاسوسی در استان دیاله در شرق عراق استفاده می کند.

 

در تحولی دیگر به گزارش تلویزیون العراقیه، همکاری نیروهای بسیج مردمی با نیروهای امنیتی عراق به خصوص در خنثی سازی مین و تله های انفجاری، احیای خدمات شهری، اداری، بهداشتی و امنیتی، شرایط برگشت مردم به خانه هایشان در منطقه یثرب در جنوب استان صلاح الدین را فراهم کرده است.

 

احمد ناظم العزاوی، عضو شورای استانی استان صلاح الدین در این باره گفت: قبایل منطقه یثرب، میثاق شرف برای همزیستی مسالمت آمیز را دو روز پیش امضا کردند. این قبایل برای حفظ وحدت ملی و نداشتن تعرض به یکدیگر به توافق رسیدند.

 
در این میان، ستاد تبلیغات جنگ وزارت دفاع عراق در بیانیه ای با اشاره به حمله جنگنده های اف 16 نیروی هوایی عراق به پایگاه ها، انبارهای مهمات و کارگاه بمب گذاری خودروهای انتحاری تروریست ها در منطقه الرطبه در استان الانبار و انهدام آنها، تصریح کرد، عبدالله عبداللطیف عمر، مشهور به «ابو حمزه» از سرکردگان این گروه تروریستی و معاونش «وضاح فاضل» در منطقه جبهه شمال البغدادی در استان الانبار کشته شدند. در این عملیات «عمر سعید العلوانی»، سرکرده تروریست ها نیز به هلاکت رسید.
 
همچنین به گزارش تلویزیون الجزیره، به نقل از منابع امنیتی عراقی، 4 نیروی پلیس عراق در انفجار انتحاری در جنوب تکریت استان صلاح الدین کشته شدند.
 
در این میان، خبرگزاری رویترز از بغداد به نقل از پلیس و منابع بیمارستانی در عراق اعلام کرد، در تیراندازی 3 فرد مسلح به سوی رستورانی در شمال این کشور دست کم 12 نفر کشته و 25 نفر زخمی شدند. این تیراندازی پنجشنبه شب در شهر شیعه نشین بلد واقع در 80 کیلومتری شمال بغداد روی داد.
 
در ادامه، به گزارش خبرگزاری شین ‌هوا، استفان دوژاریک، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور آوارگان در کنفرانسی خبری به نقل از دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد روز پنجشنبه ضمن اشاره به حدود 80 هزار نفر آواره از آغاز ماه مارس بر اثر شدت یافتن درگیری های مسلحانه در عراق، اعلام کرد: «این آوارگی های جدید در سه منطقه روی داده است: الانبار، موصل و صلاح الدین».
 
وی افزود: «کمک بشردوستانه، از جمله آب، مواد غذایی و کمک های بهداشتی و سرپناه، در همه مناطق به افرادی که تحت تاثیر قرار گرفته اند، عرضه می شود».
 
دوژاریک تصریح کرد: «ناامنی، رویه های امنیتی شدید، وجود آوارگان در مناطق دور افتاده، نگرانی های جدی در زمینه محافظت و اردوگاه های مملو از جمعیت همچنان چالش های مهمی هستند».
 
این سخنگو گفت، علاوه بر این، صدها هزار غیرنظامی در مناطقی که تحت محاصره قرار دارند، مانند فلوجه، گرفتار هستند و به کمک های بشر دوستانه معمول دسترسی ندارند.
 
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور آوارگان اعلام کرد، علاوه بر حدود یک میلیون عراقی که از زمان جنگ داخلی در سال 2006 - 2007 میلادی آواره شده اند، بیش از سه میلیون و 300 هزار نفر دیگر از سال 2014 میلادی، زمانی که گروه داعش کنترل مناطق بزرگی را در شمال و غرب عراق به دست گرفت، آواره شده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار