آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۱۷۲۶
رهبرانقلاب در دیدار شرکت کنندگان مسابقه بین‌المللی قرآن:

برخی دولت‌های اسلامی با «طاغوت اعظم»، یعنی آمریکا همکاری می‌کنند/ جبهه کفر و استکبار سرانجام مجبور به عقب نشینی می‌شود

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه کمک و نصرت الهی منوط به حرکت ملت‌های اسلامی است و این حرکت در گرو جهاد تبیینی است، خاطرنشان کردند: تردیدی وجود ندارد که «جبهه‌ی کفر» سرانجام در مقابل «جبهه‌ی اسلامی مبارز و مجاهد» وادار به عقب‌نشینی خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع شرکت‌کنندگان در سی و سومین دوره‌ی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، ایمان به خدا و کفر به طاغوت را مبنای اصلی و واقعی اقتدار دانستند و با تأکید بر اینکه آمریکا «طاغوت اعظم» و «شیطان اکبر» است، گفتند: امروز مهم‌ترین وظیفه‌ی علما، روشنفکران و نخبگان، «روشنگری» و «جهاد تبیینی» در قبال فریب‌کاری‌های طواغیت است و امت اسلامی نیز باید فریب وعده‌های قدرت‌ها را نخورد و از تهدیدهای آنها هم نهراسد.


رهبر انقلاب اسلامی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و دست‌اندرکاران این مسابقات، قرآن را محور «وحدت امت اسلامی» خواندند و افزودند: در شرایطی که سیاست‌های استکبار بر ایجاد اختلاف و درگیری میان مسلمانان است، امت اسلامی باید با تمسک به این نعمت بزرگ الهی در مسیر وحدت و انسجام حرکت کند.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یکی از برکات جلسات قرآنی را انسِ قشرهای مختلف مردم به‌ویژه جوانان با قرآن برشمردند و خاطرنشان کردند: امت اسلامی، امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند تعالیم و مفاهیم و معارف قرآن است زیرا واقعیات زندگی مسلمانان، فاصله‌ی زیادی با قرآن دارد.


ایشان با اشاره به تلاش گسترده‌ی قدرت‌های طاغوتی برای ضربه زدن به اسلام و امت اسلامی، گفتند: آنها می‌دانند که اگر مسلمانان قدرت داشته باشند و صدای آنان رسا و بلند باشد، قادر به ظلم به ملت‌ها نیستند و موضوع فلسطین به‌عنوان غصب یک کشور اسلامی به فراموشی سپرده نخواهد شد.


رهبر انقلاب اسلامی، رمز غلبه بر این توطئه‌ها را تمسک به قرآن و به‌دست آوردن مبانی اصلی قدرت دانستند و افزودند: قدرت واقعی در «ایمان و پایداری» و «کفر به طاغوت» است.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اظهار تأسف از تمسک برخی کشورهای اسلامی به طاغوت به جای تمسک به خدا، تأکید کردند: کشورهایی که در منطقه، مجری سیاست‌های آمریکا هستند، در واقع به امت اسلامی خیانت و زمینه‌ی نفوذ آمریکا را فراهم می‌کنند.


ایشان، ایمان و پایداری ملت ایران و ایستادگی آنان در مقابل زیاده‌خواهی‌های آمریکا را عامل اصلی اقتدار جمهوری اسلامی ایران دانستند و تأکید کردند: علت هراس قدرت‌ها از ملت ایران و انواع توطئه‌ها بر ضد این ملت، اقتدار بر مبنای اسلام است و دشمن از «اسلام مقتدر» و «اسلام شجاع» می‌ترسد.


رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مواضع و عملکرد صادقانه‌ی جمهوری اسلامی ایران، عامل اصلی تاثیرگذاری ایران در میان مسلمانان و یکی دیگر از عوامل اقتدار نظام اسلامی است، خاطرنشان کردند: تاکنون نه وعده‌های طواغیت توانسته ملت ایران را فریب دهد و نه تهدیدهای آنها موجب ترس ملت شده است.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یکی از نیازهای مبرم دنیای اسلام را، فریب نخوردن در قبال وعده‌های قدرت‌ها و نهراسیدن از تهدیدهای آنها دانستند و افزودند: امروز مهم‌ترین وظیفه‌ی همه در امت اسلامی به‌ویژه علما، روشنفکران و تحصیل‌کردگان کشورهای اسلامی، مبارزه برای روشنگری و جهاد تبیینی درباره‌ی حقایق دنیای اسلام است.


ایشان، ظهور گروه‌های تروریستی تکفیری در منطقه و ایجاد جنگ و اختلاف میان مسلمانان به نیابت از دشمنان را نتیجه‌ی گمراهی و فقدان روشنگری برشمردند و گفتند: باید از محافل قرآنی برای روشنگری استفاده کرد و کسانی که از کشورهای مختلف به این محافل می‌آیند، باید ملت‌های خود را ارشاد و آگاه کنند.


رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه کمک و نصرت الهی منوط به حرکت ملت‌های اسلامی است و این حرکت در گرو جهاد تبیینی است، خاطرنشان کردند: تردیدی وجود ندارد که «جبهه‌ی کفر» سرانجام در مقابل «جبهه‌ی اسلامی مبارز و مجاهد» وادار به عقب‌نشینی خواهد شد.


پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی نماینده‌ی ولیّ فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، شعار سی و سومین دوره‌ی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم را «یک کتاب، یک امّت» خواند و گفت: در این دوره از مسابقات ۱۳۰ نفر در رشته‌های حفظ و قرائت قرآن از ۷۰ کشور شرکت کردند.


وی با گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای فاجعه‌ی منا به‌ویژه شهدای قرآنی، خاطرنشان کرد: حضور قاریان روشندل از کشورهای مختلف برای نخستین بار، تجلیل از خانواده‌های شهدای قرآنی و شهدای مدافع حرم، فراخوان مقالات و پژوهش‌های قرآنی و برپایی نمایشگاه و محافل قرآنی از جمله فعالیت‌های انجام‌گرفته در سی و سومین دوره‌ی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
آنتی لیبرال
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
بعید میدونم دولت اصلاح طلبان منظور رهبر باشه!(شک کنید)
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰
پروردگارا رهبرمان امام خامنه ای (مد ظله) را حفظ بفرما
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸
خبر فوری
نظر سنجی عجیب در پورتال دانشجویان دانشگاه فردوسی
اخلاط دختر و پسر در آستانه اتوبوسهای دانشگاه
موضع گیری زیبای حجت الاسلام راجی امام جماعت دانشگاه فردوسی مشهد
https://telegram.me/khatekhoon
0
0
س.م.م
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۶
سلام. کسی میدونه چرا صحبت های آقا بازم پخش نشد؟ تا جایی که یادم سخنرانیای آقا میاد همیشه بعد اخبار 21 پخش میشدن. سخنرانی قبلیم پخش نشده بود. تو رو خدا پیگیری کنید نذارید تریبون آقا رو هم ببندند.
8
0
پربازدیدترین آخرین اخبار