عدم درك درست از معلمان اساسي ترين چالش در آموزش و پرورش است
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر هاجر تحريري نيك صفت در نشست خبري صبح امروز در ساختمان پژوهشكده مطالعات آموزش و پرورش با بيان اين مطلب بيان داشت: اساس پيشرفت در هر جامعه تعليم و تربيت است و زماني نقش آموزش و پرورش در تربيت نمايان مي شود كه بتوانيم پژوهش را در اين مجموعه نهادينه كنيم كه يكي از اهداف اصلي سازمان پژوهش در آموزش و پرورش است.
وي خاطرنشان كرد: رياست هفته پژوهش براي دومين سال پياپي به اين پژوهشكده واگذار شده است كه برنامه هاي متنوعي براي اين هفته در نظر گرفته ايم.
رئيس پژوهشكده مطالعات وزارت آموزش وپرورش خاطرنشان كرد: وزارت علوم همكاري مناسبي با وزارت آموزش و پرورش داشته و به اين باور رسيده كه پژوهش را بايد از مدارس آغاز كرد چرا كه تربيت پژوهش از مدارس موقعيتي را براي تفكر و پرسش گري بوجود مي آورد.
تحريري نيك صفت خاطرنشان كرد: 23 آذر روز ملي پژوهش نامگذاري شده كه با هماهنگي ستاد پژوهش برنامه هاي ويژه اي را برگزار خواهيم كرد.
وي افزود:همچنين وزارت آموزش و پرورش از پايان نامه هاي دوره كارشناسي ارشد و دكترا كه مرتبط با آموزش و پرورش باشد، حمايت مالي انجام مي دهد كه اين حمايت در كارشناسي ارشد 700 هزار تومان و در دكترا يك ميليون و 500 هزار تومان مي باشد.
رئيس پژوهشكده مطالعات وزارت آموزش وپرورش خاطرنشان كرد: در حال حاضر آموزش و پرورش در روش تدريس و فضاي آموزشي از تحقيقات اين مركز استفاده كرده اما مي توان نمره آن را زير 50 درصد دانست چرا كه شيوه تدريس در مدارس همچنان به صورت سنتي است./انتهاي پيام/