آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۳۳۱۴
حجت‌الاسلام رئیسی:

پیام انتخاب آیت‌الله جنتی تاکید اعضای خبرگان بر سابقه انقلابی ایشان بود

عضو مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی تاکید کرد: انتخاب آیت‌الله جنتی از سوی مجلس خبرگان به عنوان ریاست این مجلس یک پیام داشت و آن هم تاکید داشتن اعضای خبرگان بر سابقه انقلابی ایشان بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عضو مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی  در گفتگو با فارس، با اشاره به پیام انتخاب آیت‌الله جنتی به عنوان ریاست مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: در مجلس خبرگان آن دسته از جناح‌بندی‌های سیاسی که در بیرون از این مجلس وجود دارد، دیده نمی‌شود بلکه در مجلس خبرگان نکته‌ای که مقام معظم رهبری بود درباره «انقلابی بودن مجلس خبرگان» فرمودند، مطرح است.

 

حجت‌الاسلام رئیسی ادامه داد: به نظر بنده انتخاب آیت‌الله جنتی لبیک به خواست و پیام مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم وحدت و یکپارچگی و انسجام آن بود که باید مثال‌زدنی باشد و نوع گزینش ریاست خبرگان مؤید این انسجام است.

 

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: آیت‌الله جنتی در اتخاذ مواضع انقلابی، دفاع از ارزش‌های نظام و پایداری به اصول و مبانی انقلاب؛ ولایتمداری را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند و این عملکرد مورد توجه اعضای خبرگان قرار گرفته است، البته ضمن احترام به همه بزرگان که در خبرگان حضور دارند.

 

وی بر همین اساس تاکید کرد: انتخاب آیت‌الله جنتی از سوی مجلس خبرگان به عنوان ریاست این مجلس یک پیام داشت و آن هم تاکید داشتن اعضای خبرگان بر سابقه انقلابی ایشان بود.

 

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به فضاسازی‌های مسموم رسانه‌های دشمن علیه آیت‌الله جنتی گفت: دشمنان باید همواره بدانند که جایگاه قانونی این نظام که برخاسته از رای و نگاه مردم بوده، بر مواضع اصولی و ارزش‌های انقلاب اسلامی تاکید دارد. 

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: ما انتظار داریم مجلس شورای اسلامی و نهادهای کشور انقلابی باشد؛ یعنی حوزه،‌ مجلس و مجلس خبرگان ما نیز باید انقلابی باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار