به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری شین هوآ، مطبوعات آمریکایی اعلام کردند گزارش مستقلی از بازرس کل وزارت امور خارجه آمریکا، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق این کشور را به نقض قوانین این وزارتخانه در زمینه حفظ آرشیوهای الکترونیکی متهم کرده است.
روزنامه آمریکایی هیل که به محتوای این گزارش دسترسی پیدا کرده است، نوشت؛ دفتر بازرس کل وزارت امور خارجه اعلام کرد هیلاری کلینتون برای استفاده از یک سرور شخصی هرگز درخواست مجوز نکرده بود، هر چند که این درخواست به دلیل خطرات بالای امنیتی، به هیچ وجه تأیید نمیشد.
به نوشته این روزنامه، این بازرسی داخلی همچنین قصور کلینتون را به خاطر آن که نتوانست به مسئولان امنیتی وزارت امور خارجه ثابت کند سرور شخصیاش دستگاهی از نوع بلک بری که حداقل معیارهای امنیتی رایانهای را دارد، تأیید می کند.
این گزارش اعلام کرده است: کلینتون حداقل باید پیش از ترک خدمت، همه نامههای الکترونیکی آرشیو شده در ارتباط با امور رسمی را به وزارت امور خارجه تسلیم می کرد و چون این کار را نکرده است، قوانین وزارت امور خارجه تحت قانون آرشیوهای فدرال را زیر پا گذاشته است.
هیلاری کلینتون، وزیر سابق امور خارجه آمریکا مارس 2015 در کنفرانسی مطبوعاتی گفت در مدت زمان خدمتش در دولت اوباما، حدود 60 هزار نامه الکترونیکی را از طریق آدرس شخصی خود ارسال و دریافت کرده است. نیمی از این نامه ها شخصی بوده و پاک شده است. وی در سال 2014 نیم دیگر این نامه ها را که حدود 30 هزار مورد بود، به وزارت امور خارجه آمریکا ارائه کرد.
هیلاری کلینتون پس از آن که ماهها زیر بار عذرخواهی به خاطر استفاده از ایمیل شخصیاش نرفت، در نهایت ماه سپتامبر تسلیم شد و اعلام کرد: به خاطر اشتباهی که کرده ام، متأسفم.