به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ اصغری در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: از مجموع این تسهیلات 10 میلیارد و 281 میلیون تومان وام باکارمزد 16 درصد در راستای اقتصاد مقاومتی به 424 پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: پارسال برای ایجاد 297 کارگاه صنایع تبدیلی دو میلیارد و 817 میلیون تومان سرمایه گذاری در استان تهران انجام شد.
رئیس بسیج سازندگی سپاه حضرت سید الشهداء (ع) تهران از تشکیل قرارگاه جهاد اقتصادی در این سپاه در سال 94 خبرداد و افزود: تاکنون فعالیت های شاخصی به جهت محرومیت زدایی و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در سطح استان صورت گرفته است.
وی افزود: سال گذشته بسیج سازندگی سپاه حضرت سید الشهداء (ع) تهران در راستای اقتصاد مقاومتی تسهیلات قابل توجه بانکی به جهت فعالیت های اقتصادی و اشتغالزایی در سطح استان پرداخت کرد.
سرهنگ اصغری گفت: پارسال شش هزار و 94 نفر در طرح های اقتصاد مقاومتی از مزایایی انعقاد تفاهم نامه آموزشی بین سپاه حضرت سید الشهداء (ع) تهران و جهاد کشاورزی بهره مندشدند. این دوره های آموزشی با هدف توانمندسازی افراد فاقد شغل و توسعه اشتغالزایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی برگزار گردید.
وی افزود: اردوهای جهادی هرساله در عرصه های مختلف فرهنگی، پزشکی ،کشاورزی، توسعه و آبادانی، اقتصاد مقاومتی، خدمات مردمداری ومردم یاری اجرا می شود.
رئیس بسیج سازندگی سپاه حضرت سید الشهداء (ع) تهران خاطرنشان کرد: امسال وضعیت اعزام به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در قالب اردوهای جهادی با توجه به حجم برنامه های پیش بینی شده 57 درصد بیشتر از سال گذشته است. این اعزام ها در دو نوبت تابستان و عید نوروز در قالب 134 نفر - روز انجام خواهد شد.
وی در ادامه بر ضرورت تحقق الگوی اقتصاد مقاومتی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت : اقتصاد مقاومتی نظام پایداری اقتصادی در برابر استفاده تهاجمی دشمن از ابزارهای اقتصادی علیه منافع و اهداف کشور است.
سرهنگ اصغری اظهار داشت : اقتصاد مقاومتی بهترین راهکار در شرایط کنونی است که دشمن با افزایش اقدامات خصمانه خود در قالب تحریم های اقتصادی در حال خصومت ورزی است و حال آن که این فرمول ایستادگی و مقاومت در عرصه اقتصاد، فرصت های حداکثری را فراروی ملت ایران در مسیر اعتلا و پیشرفت می گشاید.
وی اذعان داشت: پیروزی در جبهه اقتصادی با بینش، برنامه ، تکیه بر فرهنگ اسلامی و رهنمودهای پیامبرگونه مقام عظمای ولایت از قبیل تقویت فرهنگ کار و تولید ، اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف ،حمایت از تولید ملی ، استفاده حد اکثری از همه ظرفیت ها ، روح خودباوری و خوداتکایی، مردمی کردن اقتصاد امکان پذیر است.