کد خبر:۵۱۶۳۷۹

«فاضل نظری»در مرکز «تبادل کتاب» برای مردم شعر می‌خواند

فاضل نظری شاعر و مولف پرفروش ترین کتاب در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عصر پنجشنبه ۲۰ خرداد در مرکز تبادل کتاب تهران به شعرخوانی خواهد پرداخت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ این نشست صمیمی از ساعت 17 تا 18 در مرکز تبادل کتاب تهران واقع در چهارراه ولیعصر، خیابان برادران مظفر شمالی برگزار خواهد شد و حضور برای عموم آزاد است.

 

در این نشست فاضل نظری غزل هایی از تازه ترین کتابش را برای حضار خواهد خواند. «کتاب» عنوان تازه ترین مجموعه شعر فاضل نظری است که در عرض یک ماه به فروش 25 هزاری جلدی رسید که نشان از اقبال بالای مخاطبان به اثر جدید این شاعر دارد. مجموعه شعر«کتاب» که کمی پیش از بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منتشر شده بود، توانست در 10 روز نمایشگاه به رکورد فروش 15 هزار جلدی دست یابد.  مجموعه شعر «کتاب» پنجمین دفتر شعر نظری، شامل 39 غزل با مضامین عاشقانه و عارفانه و اجتماعی است.

 

از این غزلسرای فارسی زبان پیش از این مجموعه های «گریه‌های امپراطور»،«اقلیت»،«آن‌ها» و «ضد» منتشر شده بود که با استقبال علاقه مندان رو به رو شد.

 

فاضل نظری در سال 1358 در شهرستان خمین واقع در جنوب استان مرکزی متولد شد. تحصیلات اولیهٔ خود را در شهرهای خمین و خوانسار گذرانده‌است. او در سال 1376 برای ادامه تحصیل در رشته‌های معارف اسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق(ع) به تهران آمد و تحصیلات خود را در مقطع دکترای رشته مدیریت تولید و عملیات در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد.

 

دبیری سه دوره جشنواره بین‌المللی فیلم صد، دبیری علمی جشنواره بین‌المللی شعر فجر و عضویت در شورای علمی گروه ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان و ادب فارسی بعضی از عناوین ادبی و هنری و علمی اوست.

 

فاضل نظری علاوه بر سابقهٔ 10 سال ریاست حوزه هنری استان تهران، رئیس مرکز موسیقی حوزهٔ هنری، عضو شورای عالی شعر سازمان صدا و سیما نیز بوده و از سال 1383 در دانشگاه‌های تهران نیز تدریس می‌کند.

 

از کتاب او به‌عنوان برگزیدهٔ کتاب سال جمهوری اسلامی در سال 1387 تقدیر شد. همچنین از او به‌عنوان شاعر جریان‌ساز در دههٔ 1380 و همچنین پرمخاطب‌ترین شاعر به انتخاب مردم در سال 1391 تجلیل به عمل آمده‌است. از دیگر افتخارات او انتخاب وی به‌عنوان یکی از پنج چهرهٔ شاخص هنر سال 1393 در ایران است که در روز هنر انقلاب اسلامی ایران در سال 1394 اعلام و از او تقدیر شد.

 

گزیدهٔ برخی آثار او در کشورهای فارسی‌زبان منتشر شده‌است. همچنین گزیدهٔ اشعار وی در سال 1392 در دو قطعِ رقعی و جیبی به‌همراه مقدمه‌ای دربارهٔ غزل به قلم او در انتشارات مروارید منتشر شده‌است که تا کنون بیش از 10 نوبت تجدید چاپ شده‌است.

 

دوستداران شعر و غزل فارسی پنجشنبه 20 خرداد در مرکز تبادل کتاب تهران می توانند کتاب های خود را به امضای شاعر برسانند و کتاب های وی را تهیه کنند. مرکز تبادل کتاب مکانی است که امکان تبادل کتاب های خوانده شده را فراهم کرده است.

 

سازوکار تبادل کتاب به دو صورت است. گروه اول کسانی هستند که کتابهایشان را برای مبادله به مرکز می آورند و خودشان نیز آن را قیمت گذاری می کنند. این کتاب پس از ثبت در سامانه و برچسب گذاری، وارد چرخه فروش می شود و تا دو هفته به همان قیمت انتخاب شده توسط شخص در معرض استفاده قرار می گیرد. اگر تا پایان دو هفته فروخته یا مبادله شد شخص فروشنده با همان مبلغ می تواند از کتاب های دیگر موجود در چرخه فروش مرکز کتاب خریداری کند. حال اگر تا 2 هفته به فروش نرسید در هفته اول بعد از آن با 30 درصد تخفیف در معرض فروش قرار می گیرد. اگر باز هم فروخته یا مبادله نشد در هفته چهارم با 50 درصد قیمت در چرخه قرار می گیرد. بدین ترتیب هر کتاب حداکثر 5 هفته در چرخه فروش قرار خواهد داشت و در صورت فروخته نشدن کتاب، فرد تا 72 ساعت فرصت دارد تا کتاب خود را پس بگیرد و در صورت عدم مراجعه با رضایت شخص، مرکز تبادل آن کتاب را به کتابخانه های مناطق محروم ایران اهدا خواهد کرد.

 

مرکز تبادل کتاب واقع در چهارراه ولی عصر تهران، خیابان برادران مظفر شمالی همه روزه از ساعت 9 تا 21 شب آماده دریافت کتاب های هموطنان است. برای کسانی که بیش از پنجاه جلد کتاب برای اهدا یا تبادل دارند؛ وسیله نقلیه برای دریافت کتاب ارسال خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت تبادل کتاب به نشانی www.tabadolketab.com مراجعه و یا با شماره 66177892 تماس بگیرید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار