کد خبر:۵۱۸۰۶۵

راست و دروغ حقوق دو میلیاردی در وزارت‌بهداشت

قائم مقام وزارت‌بهداشت با تشریح صحت و سقم حقوق دو میلیاردی در وزارت بهداشت گفت:کسانی که اینچنین ادعای می‌کنند باید پس از بررسی نهادهای نظارتی نسبت به این ادعای خود پاسخ حقوقی دهند ولی از بررسی این حقوق‌های نجومی توسط سازمانهای نظارتی استقبال می‌کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ایرج حریرچی - قائم مقام وزارت‌بهداشت در واکنش به اظهار نظر یکی از نمایندگان مجلس درباره حقوق دو میلیاردی در وزارت بهداشت به تسنیم عنوان کرد: این اظهارات مبنای مشخصی ندارد و وزارت بهداشت نیز در گذشته پاسخ داده است و چندان نیز مایل نیستیم به این اظهارنظرهای بدون مبنا پاسخ دهیم زیرا اصلاً چنین پرداختی‌های وجود ندارد چون ممکن نیست و چنین پرداخت‌های را به شدت تکذیب می‌کنیم.

 

وی درباره چرایی چنین اظهارنظرهای ادامه داد: به هر حال افراد آزاد هستند اظهار نظر کنند ولی باید همانطور که ما از بررسی نهادهای نظارتی درباره این موضوع استقبال می‌کنیم این افراد نیز پس از نظر نهایی نهادهای نظارتی خودشان نیز پاسخگویی چنین اظهارنظرهای باشند زیرا با این اظهارنظرها بدون مبنا ذهن جامعه و خدمتگزاران نظام به نهادهای نظارتی دچار تردید می‌شود.

 

حریرچی تصریح کرد: بنابراین اگر چنین افرادی که ادعای حقوق‌های یک و دو میلیاردی در وزارت بهداشت می‌کنند نتوانند این ادعای خود را ثابت کنند باید آنها نیز در محاکم حقوقی پاسخگوی ادعای خود باشند.

 

گفتنی است، نادر قاضی‌‌پور - نماینده مجلس در نشست علنی (سه‌شنبه، 25 خرداد) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی به استناد اصل سوم گفت: براساس این اصل، قانونی نیز تصویب شده که حداکثر حقوق کارمندان 7 برابر حداقل حقوق باشد، اما این قانون به خصوص در وزارت بهداشت بر اساس اظهارات رئیس جمهور 10 برابر در نظر گرفته شده است.

 

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه برخی مدیران در وزارت بهداشت حقوق 2 میلیاردی دریافت می‌کنند و این میزان خلاف قانون تفاوت 7 برابری بین حداقل و حداکثر حقوق است.

 

در این رابطه لاریجانی نیز در پاسخ به اخطار این نماینده گفت: این موضوع به دیوان محاسبات ارجاع شده لذا پس از بررسی تا اوایل هفته آینده در قالب گزارشی تخلفات را اعلام خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶
لطفا یک سری هم به فیش حقوقی شهرداران مناطق بندازید خیلی جالبه مطمئن باشین باتشکر
17
0
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۲۲
لطفا یه نگاهی هم به فیش حقوق من جوون تحصیل کرده بیکار بندازید! خندتون میگیره، اخه فیشم کجا بوده دلتون خشه!
حسین سنجری
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹
با این حساب خزانه وزارت بهداشت باید چند صد برابر خزانه بانک مرکزی باشد. در اصلاح می گویند یا طرف شلاق نخورده یا نمی داند هزار یعنی چند تا. دو میلیارد آن هم بدون سر و صدا یعنی همه پزشکان این مبلغ را می گرفتند والا تبعیض موجب سر وصدا قبل از این ها می شد. حال این مبلغ را در تعداد پزشکان وزارت بهداشت ضرب کنید . می شود کل درامد 10 ساله کشور از محل فروش نفت که در یک سال به پزشکان پرداخت شده. ایا با عقل جور در می اید.!!!!!!!!
0
1
مصطفی
۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۷
با سلام
اولا نگفته تمامی پزشکان حقوقهای میلیاردی می گیرند. مثل اینکه شما بگین تمامی مدیران حقوهای 200 میلیونی میگیرن.
ثانیا این رو که خود وزارت بهداشت تا به الان تایید کرده که متوسط حقوق پزشکان 13 میلین و حتی بعضی بالای 100 میلین می گیرند
ثالثا اگر پزشکان عمومی را حذف کنیم اکثر پزشکان درآمدی بین 50 الی 200 میلین دارند
رابعا ان شاالله بعد از بررسی سازمان بازرسی کل کشور گند پرداختهای غیر قانونی در وزارت بهداشت در می آید. چطور می شود که بودجه این وزارت خانه بیش از 3 برابر شده ولی مردم تغییری در وضعیت بیمارستانها حس نمی کنند پس معلوم می شود که اکثر آن صرف پرداخت کارانه پزشکان شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار